- 18 Eylül 2022
- 49
- 16
- 18
- 26
- Konu Sahibi darkmoonlight8118
-
Çok da silik değilmiş belirgin baya testi yarın tekrarlayin bence var gibjMerhaba hanımlar. Bugün ilk idrarımla gebelik testi yaptım. Ancak çok silik bir çizgi çıktı. Daha önce bu durumu yaşayan bilen var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Testin görselini ekte paylaştım. Eki Görüntüle 3131603
Eğer olursa ilk gebeliğim olucak sizce kan mı veriyim yoksa tekrar idrarda mı gebelik testini tekrarlamalıyımÇok da silik değilmiş belirgin baya testi yarın tekrarlayin bence var gibj
Adet gününüze kaç gün varEğer olursa ilk gebeliğim olucak sizce kan mı veriyim yoksa tekrar idrarda mı gebelik testini tekrarlamalıyım
2 gün var ama herhangi bir belirti yok adet olacağıma dair. Normalde kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti olurdu bende. Daha iyi kamerayla fotoğrafını çektim.Adet gününüze kaç gün var
Siz hamilesiniz bence çok belirgin kan verdiniz mi?2 gün var ama herhangi bir belirti yok adet olacağıma dair. Normalde kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti olurdu bende. Daha iyi kamerayla fotoğrafını çektim. Eki Görüntüle 3131620
Hayır testi daha bu sabah yaptım yarın kan vermelimiyim sizce yoksa bir kaç gün sonra tekrar test mi yapmalıyım?Siz hamilesiniz bence çok belirgin kan verdiniz mi?
Kaç gün regl olmanıza var?Hayır testi daha bu sabah yaptım yarın kan vermelimiyim sizce yoksa bir kaç gün sonra tekrar test mi yapmalıyım?
Adetime 2 gün var ( ayın 18-20 si arasınsa olurum) ama adet olacağıma dair bir belirtim yok normalde kasık ağrım ve göğüs hassasiyeti olurdu. Şuan tek şikayetim bel ve sırt ağrısı. Sizce durum nedir çok merak ettim şuandaKaç gün regl olmanıza var?
Aaaa tesadufe bak aynısını bende yaşıyorum benimde dizinle aynı tarihte regl olmam gerek yani yarın bekliyorum şuan bence sizde bekleyin bendede çık görünmez bir silik çizgi çıkmıştı cünkü 2 tane yapmıştım biri adetime 6 gün varken diğeride 5 gün vardı yaparmıştım bence bekleyin salı günü yapın bende öyle yapıcam inşaallahAdetime 2 gün var ( ayın 18-20 si arasınsa olurum) ama adet olacağıma dair bir belirtim yok normalde kasık ağrım ve göğüs hassasiyeti olurdu. Şuan tek şikayetim bel ve sırt ağrısı. Sizce durum nedir çok merak ettim şuanda
O zaman salı günü sonuçları yazalım bende salı günü veriyim kan testini aynı gün aynı heyecanla bekleyelimAaaa tesadufe bak aynısını bende yaşıyorum benimde dizinle aynı tarihte regl olmam gerek yani yarın bekliyorum şuan bence sizde bekleyin bendede çık görünmez bir silik çizgi çıkmıştı cünkü 2 tane yapmıştım biri adetime 6 gün varken diğeride 5 gün vardı yaparmıştım bence bekleyin salı günü yapın bende öyle yapıcam inşaallah
Ben çok umutlu değilim ama olmazsam tabi vericem inşaallah sana haber veririm senden umutluyum inşaallah pozitiftirO zaman salı günü sonuçları yazalım bende salı günü veriyim kan testini aynı gün aynı heyecanla bekleyelim
İnşallah ikimizinde pozitiftir canımBen çok umutlu değilim ama olmazsam tabi vericem inşaallah sana haber veririm senden umutluyum inşaallah pozitiftir
Amin bol bol dua ediyorumİnşallah ikimizinde pozitiftir canım
Adet gününüz de kan verin2 gün var ama herhangi bir belirti yok adet olacağıma dair. Normalde kasık ağrısı ve göğüs hassasiyeti olurdu bende. Daha iyi kamerayla fotoğrafını çektim. Eki Görüntüle 3131620
Beta sonucum 2.30 çıktıAmin bol bol dua ediyorum
Ben yarın kan vericem benim zaten hiç ümidim yok regl olsam rahatlasam diyorum sana haber veririm :) üzülme dur Alllahın izniyle olur stres yapmaBeta sonucum 2.30 çıktıdoktor cuma günü tekrar kan ver dedi. Sende durum nedir? Umutsuzluğa kapıldım
Merhaba hanımlar. Bugün ilk idrarımla gebelik testi yaptım. Ancak çok silik bir çizgi çıktı. Daha önce bu durumu yaşayan bilen var mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim. Testin görselini ekte paylaştım. Eki Görüntüle 3131603
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?