Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
GözünüzErken gebelik testim böyle ikinci çizgi silik çıktı şuan daha belirgin hamile miyim acaba yanılma payı var mıdır
Eki Görüntüle 3335139
AnlayamadımGözünüz
Bence pozitif hemen kan verinErken gebelik testim böyle ikinci çizgi silik çıktı şuan daha belirgin hamile miyim acaba yanılma payı var mıdır
Eki Görüntüle 3335139
Şuan çizgide daha belirgin sabah erkenden yaptımBence pozitif hemen kan verin![]()
Evet canım hamilesin kaç gün geçti belirtilerin varmiydi sağ salim kucağına al canımŞuan çizgide daha belirgin sabah erkenden yaptım
Teşekkür ederim çok heyecanlıyım normalde bugün adet olmam gerekiyordu içime bi heyecan düştü sabah yaptım bu şekildeydi. Kasık ağrılarım vardı bacağıma vuran ama adet ağrısı gibiydi hiç belirtim yoktu . Amin inşallah duanız için çok teşekkür ederim Sağ salim gelsin sağlıkla güzellikle Allah isteyen herkese nasip etsin biran önceEvet canım hamilesin kaç gün geçti belirtilerin varmiydi sağ salim kucağına al canım![]()
Erken gebelik testim böyle ikinci çizgi silik çıktı şuan daha belirgin hamile miyim acaba yanılma payı var mıdır
Eki Görüntüle 3335139
İlk kanda Beta değerim 667 ikinci verdiğim kan sonucum hâlâ çıkmadı çıkınca mutlaka size söylerim . Doktor değer değişmez az oynama olur yada düşerse dış gebeliktir dedi . İnşallah sağlıklı bebişlerimiz olur kucağımız boş kalmaz inşallah herşey sağlıklı ve iyidir siz kan verdiniz miMerhabalar , Kan testi verebildiniz mi acaba ? Benim de ayni sekilde ama bundan daha öncekilerde hep kimyasal gebelik yaşadığım için korkuyorum açıkçası .
İnsaallah Sizin için de herseyin en güzeli olsun , evet bu sabah verdim ama bilmiyorum inanın nasıl olur . Suan için kimseye bahsetmedim . Bakalım bekliyorum hayırlısı olsun insaallah .İlk kanda Beta değerim 667 ikinci verdiğim kan sonucum hâlâ çıkmadı çıkınca mutlaka size söylerim . Doktor değer değişmez az oynama olur yada düşerse dış gebeliktir dedi . İnşallah sağlıklı bebişlerimiz olur kucağımız boş kalmaz inşallah herşey sağlıklı ve iyidir siz kan verdiniz mi
Sonucum çıktı değerim 4 binlerde çok şükür ki Allah'ım sizede nasip etsin inşallah bu güzel mutlu haberi inşallah biran önce sizde alınİnsaallah Sizin için de herseyin en güzeli olsun , evet bu sabah verdim ama bilmiyorum inanın nasıl olur . Suan için kimseye bahsetmedim . Bakalım bekliyorum hayırlısı olsun insaallah .
Ayyy çok sevindim . Masaallah sağlıkla gelsin insaallahSonucum çıktı değerim 4 binlerde çok şükür ki Allah'ım sizede nasip etsin inşallah bu güzel mutlu haberi inşallah biran önce sizde alın![]()
Bende aynı heyecanla bekliyorum ama üst üste iki ay olunca inanın bilemiyorum bakalım benim için de hayırlısı olsun insAyyy çok sevindim . Masaallah sağlıkla gelsin insaallah![]()
İnşallah Allah razı olsunAyyy çok sevindim . Masaallah sağlıkla gelsin insaallah![]()
İnsaallah çok teşekkür ederim ,Sonucum çıktı değerim 4 binlerde çok şükür ki Allah'ım sizede nasip etsin inşallah bu güzel mutlu haberi inşallah biran önce sizde alın![]()
Ben adet günümde test yaptım pozitif çıktı çok şükür bugün kese de gözüktü lekelenmem var düşük tehlikesi var dedi doktor sabırla duayla bekliyoruzİnsaallah çok teşekkür ederim ,bekliyorum hala çıkmadı sonuc . Kaç gün gecikme yaşamıştınız acaba bu sonuc çıktı ? Benim adet tarihim yarın normalde belki bende bu kadar belirgin sonuc çıkmayabilir.
Hayırlısı ile güzel olur insaallah hersey sizin için , benim de çok düşük kimyasal sanırım yine beta değerim 86 çıkmış adetten iki öncekiBen adet günümde test yaptım pozitif çıktı çok şükür bugün kese de gözüktü lekelenmem var düşük tehlikesi var dedi doktor sabırla duayla bekliyoruz