Erken Gebelik Testine bakar mısınız Hayali Çizgi var mı?

Ferah Katun

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Haziran 2025
7
2
1
28
Merhaba Beklenen adet tarihim 23 Hazirandı. O günde kaset test yaptım 5 dakika sonra çizgi gördüm kan testi verdim 0,100 çıktı. Ümidimi kestim adet olamayınca az önce test yaptım Erken Gebelik hayali çizgiyi gördüm. Sizce Gebelik var mıdır? BETA hcg değeri yükselir mi bu şekilde? Umutlanmalı mıyım?
Kaset test olan 23 haziran pazartesi günü
Erken Gebelik testi 26 haziran perşembe yani bugünün testi.
2 buçuk sene önce düşük yaptım 4 yıldır bu gebeliği istiyorum dua edin lütfen. ⚘️⚘️💫💫

Testler bu şekilde

Eklentiler

• 1000023594.webp
    1000023594.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 574
  • 1000022959.webp
    1000022959.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 572
Çok teşekkür ederim birkaç gün daha bekleyeyim yine kan testi vereyim. ⚘️⚘️🩵
Merhaba bende sizinle aynı durumu yaşıyorum ama sonucunuz ne oldu acaba? Reglimden 3 gün önce kan testi verdim 0.1 çıktı. Bugün regli günüm henüz olmadım acaba pozitife döner mi merak ediyorum

Merhaba bende sizinle aynı durumu yaşıyorum ama sonucunuz ne oldu acaba? Reglimden 3 gün önce kan testi verdim 0.1 çıktı. Bugün regli günüm henüz olmadım acaba pozitife döner mi merak ediyorum
Tekrar kan verin benimde regl 5 6 gün var benimde 0.3 çıktı

Malesef bugün regl oldum. Kan vermek için pazartesi gününü bekledim. Testler yanlış ya da kimyasal olduğunu düşünüyorum. İnşallah pozitife döner sizinki ben beklenen adet gününde lam testim 0.100 dü. Blokta bir sürü yazı okudum pozitife dönen çok örnek var. Umudunu yitirme sabırla bekle derim.

Kızlarrr 1 hafta önce yumurtlama dönemimdi yumurtlama günü korunmasız ilişki yaşadık son 2-3 gündür kasık batması ağrı mide bulantısı akıntı falan var adetime daha var dayanamadım test yaptım ikinci çizgi beyaz çıktı bu ne anlama geliyor fotoda çok belli değil sanırım ama bariz beyaz çizgi

Eklentiler

• IMG_1674.webp
    IMG_1674.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_1673.webp
    IMG_1673.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 72
Kızlarrr 1 hafta önce yumurtlama dönemimdi yumurtlama günü korunmasız ilişki yaşadık son 2-3 gündür kasık batması ağrı mide bulantısı akıntı falan var adetime daha var dayanamadım test yaptım ikinci çizgi beyaz çıktı bu ne anlama geliyor fotoda çok belli değil sanırım ama bariz beyaz çizgi
Ben göremedim sanki adet gecikmesini bekleyiniz yine de en sağlıklısı

Daha erken şuan üzülecek bir şey yok ben de dayanamam yaparım hep jzzjzj

kızlar bu test haftasını gösteren testlerden alt taraftakinde yani 1. Haftada silik çizgi var ama üst tarafta 2. Haftada yok sizce gebelik var mı bakar mısınız bi silik çizgi görüyor musunuz

Eklentiler

• 41A99812-F7F9-41EF-A845-1073666003C7.webp
    41A99812-F7F9-41EF-A845-1073666003C7.webp
    165,3 KB · Görüntüleme: 16
kızlar bu test haftasını gösteren testlerden alt taraftakinde yani 1. Haftada silik çizgi var ama üst tarafta 2. Haftada yok sizce gebelik var mı bakar mısınız bi silik çizgi görüyor musunuz
Alttakinde cok az bi siliklik var canim testin markasi ne ve regline kac gun var

Back
X