Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet çıkabilirdi ama iki gün sonra tekrar yap testi canımKızlar yumurtlamayı değerlendirdiğimin 11. Günü ve adetime 6 gün var. Erken gebelik testi yaptım negatifacaba ne erken mi davrandım? Ama olsaydı çıkardı diye düşünüyorum
![]()
ovulasyon testıyle mı degerlendırdın? Sılıklestıgı gunun ustunden mı 11 gun gectj? Netlestırelım de ona gore umut verımKızlar yumurtlamayı değerlendirdiğimin 11. Günü ve adetime 6 gün var. Erken gebelik testi yaptım negatifacaba ne erken mi davrandım? Ama olsaydı çıkardı diye düşünüyorum
![]()
Ovulasyon testiyle değerlendirdim haziranın 25i yumurtlama 26si çatlama gördüm ve degerlendirdimovulasyon testıyle mı degerlendırdın? Sılıklestıgı gunun ustunden mı 11 gun gectj? Netlestırelım de ona gore umut verım
Seninle aynı durumdayım ya 11 Temmuz bat ama bi haftadır adet sancılarım var şüphelendim kaset test yaptım bişe çıkmadıKızlar yumurtlamayı değerlendirdiğimin 11. Günü ve adetime 6 gün var. Erken gebelik testi yaptım negatifacaba ne erken mi davrandım? Ama olsaydı çıkardı diye düşünüyorum
![]()
Canım bende aynı senin gibi yumurtlama günü değerlendirdim ve adetime 4 gün kala öğrenmiştim prodoctor erken gebelik testi ile 2 gün sonra felan tekrar dene istersenKızlar yumurtlamayı değerlendirdiğimin 11. Günü ve adetime 6 gün var. Erken gebelik testi yaptım negatifacaba ne erken mi davrandım? Ama olsaydı çıkardı diye düşünüyorum
![]()
Çok çok silik bir çizgi var sizde görüyor musunuzCanım bende aynı senin gibi yumurtlama günü değerlendirdim ve adetime 4 gün kala öğrenmiştim prodoctor erken gebelik testi ile 2 gün sonra felan tekrar dene istersen
Benimde 12 temmuz bat. İnşallah vardırSeninle aynı durumdayım ya 11 Temmuz bat ama bi haftadır adet sancılarım var şüphelendim kaset test yaptım bişe çıkmadı![]()
Gördüm gibi canım inşallah vardır ümidini kaybetme biraz daha bekle varsa bile çok erken dahaÇok çok silik bir çizgi var sizde görüyor musunuzben mi hayal görüyorum erken gebelik testi yaptım sabah
çok sık adet gecıkmesı duzensızlıgı yasayan bırı degılsen yaptıgında cıkar testte:) cıkmazsa da adet olmazsan bekler tekrar yaparsınKızlar benim de regl 2 gün var. Geçen hafta çok fazla karın ağrısı yaşadım ama şuan hiç ağrı kalmadı. Sizce hamile olabilir miyim? Test yapayım mı? Regli geçmesini mi bekliyim?
Anladım teşekkürler sanırım bir iki gün daha sabredicemçok sık adet gecıkmesı duzensızlıgı yasayan bırı degılsen yaptıgında cıkar testte:) cıkmazsa da adet olmazsan bekler tekrar yaparsın
agrıya belırtıye bakmıyo 2 kaybım var ıkısınde de belırtı dedıgım seyler oldu . bunda keseyı gordukten sonra hamıle olduguma ınandm :))Anladım teşekkürler sanırım bir iki gün daha sabredicemSiz de nasıl olmuştu ağrılarınız var mıydı?
Anladım Allah sağlıkla getirsin inşallahagrıya belırtıye bakmıyo 2 kaybım var ıkısınde de belırtı dedıgım seyler oldu . bunda keseyı gordukten sonra hamıle olduguma ınandm :))