Erken gebelik testini erken mi yaptım 😔

Gzmyts53

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2021
4.597
4.524
63
Kızlar yumurtlamayı değerlendirdiğimin 11. Günü ve adetime 6 gün var. Erken gebelik testi yaptım negatif 😔 acaba ne erken mi davrandım? Ama olsaydı çıkardı diye düşünüyorum ☹️

Kızlar yumurtlamayı değerlendirdiğimin 11. Günü ve adetime 6 gün var. Erken gebelik testi yaptım negatif 😔 acaba ne erken mi davrandım? Ama olsaydı çıkardı diye düşünüyorum ☹️
Evet çıkabilirdi ama iki gün sonra tekrar yap testi canım

ovulasyon testıyle mı degerlendırdın? Sılıklestıgı gunun ustunden mı 11 gun gectj? Netlestırelım de ona gore umut verım

Catlamanin üzerinden 10 gün geçmiş oluyor yani. Çok akıntısı vs olan biride hiç değilim ama dün baya akıntım oldu ve kasıklarımda hep doluluk hissi var ince ince iğne batması gibi oluyordu umitlenmistim bu ay ama nasip değilmiş demekki ☹️

Seninle aynı durumdayım ya 11 Temmuz bat ama bi haftadır adet sancılarım var şüphelendim kaset test yaptım bişe çıkmadı :(

Canım bende aynı senin gibi yumurtlama günü değerlendirdim ve adetime 4 gün kala öğrenmiştim prodoctor erken gebelik testi ile 2 gün sonra felan tekrar dene istersen

Canım bende aynı senin gibi yumurtlama günü değerlendirdim ve adetime 4 gün kala öğrenmiştim prodoctor erken gebelik testi ile 2 gün sonra felan tekrar dene istersen
Çok çok silik bir çizgi var sizde görüyor musunuz 😔 ben mi hayal görüyorum erken gebelik testi yaptım sabah

Eklentiler

• Screenshot_2021-07-06-21-59-15-789_com.miui.gallery.webp
    Screenshot_2021-07-06-21-59-15-789_com.miui.gallery.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 86
Kızlar benim de regl 2 gün var. Geçen hafta çok fazla karın ağrısı yaşadım ama şuan hiç ağrı kalmadı. Sizce hamile olabilir miyim? Test yapayım mı? Regli geçmesini mi bekliyim?

Kızlar benim de regl 2 gün var. Geçen hafta çok fazla karın ağrısı yaşadım ama şuan hiç ağrı kalmadı. Sizce hamile olabilir miyim? Test yapayım mı? Regli geçmesini mi bekliyim?
çok sık adet gecıkmesı duzensızlıgı yasayan bırı degılsen yaptıgında cıkar testte:) cıkmazsa da adet olmazsan bekler tekrar yaparsın

Back
X