Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
1.sabah 2. Ve 3. Aynı günün akşamı, artımed markası hep çizgi çıkarıyo bende ama 2.cide koyu çıkınca acaba mı dedim. 3.yüde yaptım ondada sonradan silik çıktı sizce var mı gebelik kızlar?
1.sabah 2. Ve 3. Aynı günün akşamı, artımed markası hep çizgi çıkarıyo bende ama 2.cide koyu çıkınca acaba mı dedim. 3.yüde yaptım ondada sonradan silik çıktı sizce var mı gebelik kızlar? Eki Görüntüle 3603682
1.sabah 2. Ve 3. Aynı günün akşamı, artımed markası hep çizgi çıkarıyo bende ama 2.cide koyu çıkınca acaba mı dedim. 3.yüde yaptım ondada sonradan silik çıktı sizce var mı gebelik kızlar? Eki Görüntüle 3603682
Var gibi gözüküyor ama en güvenli kan tahlili. Rabbim gönlünüze göre versin. Bat ne zaman? Sonuç olumlu olursa buraya da yazarsaniz iyi olur merak ettim. İnşallah vardır