Erken gebelik testleri ne zaman yapılmalı?

bihterhaznedar

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ağustos 2021
10
0
16
Merhaba herkese,
Bat 17 ağustos ancak yani takvim 3 gün kaldı diyor. Acaba erken gebelik testlerini uygulamak için en doğru vakit nedir? Diğer testler gibi sabah mıdır? Yoksa herhangi bir saatte test yapabilir miyim?
Önereceğiniz bir marka varsa tavsiye de alabilirim.

Yumurtlama üstünden 12 gün geçmişse çıkabilir tam yumurtama zamanını biliyorsan yapabilirsin bilmiyorsan da adetine iki gün kala yap inşallah varsa çıkar

Yumurtlama üstünden 12 gün geçmişse çıkabilir tam yumurtama zamanını biliyorsan yapabilirsin bilmiyorsan da adetine iki gün kala yap inşallah varsa çıkar
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için. Şimdi baktım henüz 11 gün geçmiş sanırım yarın veya öbür güne yapsam daha net sonuç alacağım.
Açıkçası birazda korkuyorum geçen sene eylülde gebe kalmıstım ve maalesef kaybettim. Daha sonra sıradan bir kontrolde mayıs ayında bir anda amh değerlerimin düştüğünü öğrendim 1.27 gibi bir değerdi ve sağ yumurtalığımda da kist vardı. Yaşım 29 bu arada. doktor beni biraz korkuttu acele etmelisin vs diye. O panikle korunmayı bıraktım 3 aydır ve doktorada korkumdan gidemedim.
Hepimizin hakkında hayırlısı olsun. Sizinde Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah

4 gün kala pozitif gördüm ben

Rabbim o acıyı tekrar yaşatmasın inşallah vardır. 40 yaşında insanlar doğal yolla hamile kalıyor yaşınızdan ötürü acele et demesi saçma tedirgin olmayın rahat olun. Ayrıca daha düşük amhla doğal yoldan hamile kalan çok insan var inancınızı yitirmeyin. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasin

Allah doktorunda hayırlısını versin. Zaten hiç şu kadın doğumculardan yüzüm gülmedi gebelikte de 3 doktor gezmiştim. Haklısınız söylediklerinizde umudu kesmemek lazım. Rahatlattığınız için çok sağolun. Umarım güzel ve sağlıklı bir gebelik geçirir sağlıkla da kucagınıza alırsınız sizde

Amin inşallah Allah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…