Erken gebelik testlerine inanmayın:)

denizperisii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Temmuz 2023
1.409
966
53
27
Arkadaşlar Prodoctor testini 2 kez kullandım farklı aylarda. Hemen çıkan gözle net görülür silik çizgiler malesef gerçeği yansıtmıyor. Siz de bu tarz silik şeyler görünce umutlanmayın. Kırmızı ve net çizgiyse elbette olabilir ama silik çizgiler çoğu kez yanıltabiliyor. Bilginiz olsun istedim:) 🙏🏼🕊️ bu testi de ayrıca sevmedim :)))
IMG_4966.webp

Arkadaşlar Prodoctor testini 2 kez kullandım farklı aylarda. Hemen çıkan gözle net görülür silik çizgiler malesef gerçeği yansıtmıyor. Siz de bu tarz silik şeyler görünce umutlanmayın. Kırmızı ve net çizgiyse elbette olabilir ama silik çizgiler çoğu kez yanıltabiliyor. Bilginiz olsun istedim:) 🙏🏼🕊️ bu testi de ayrıca sevmedim :)))Eki Görüntüle 3322287
Kuruma çizgisine benziyor. Ben de kullandım birkaç kere bende negatifti doğru gösterdi. Bu test de negatif. Silik çizgi diyebilmek için az da olsa pembemsilik olmalı. Bende de artimed testi silik çizgi çıkarmıştı ilk 5 dakikada pembemsiydi bir de. Bu kuruma çizgisi ne kadar sürede oluştu?

Kuruma çizgisine benziyor. Ben de kullandım birkaç kere bende negatifti doğru gösterdi. Bu test de negatif. Silik çizgi diyebilmek için az da olsa pembemsilik olmalı. Bende de artimed testi silik çizgi çıkarmıştı ilk 5 dakikada pembemsiydi bir de. Bu kuruma çizgisi ne kadar sürede oluştu?
İşte kafa karıştıran kısım şu ki bu çizgi hemen çıktı:) ve bembeyaz da değildi. Net bakıldığında hafif anlaşılıyor:)

Ben hiç kullanmadım bunlardan, normal testte de çıkıyor. İlişkiden sonra 10 günde idrara geçiyor gebelik hormonu. Normal testle baktım 10.gün silik de olsa gördüm. Sonraki günlerde tekrarladım gittikçe koyulaştı.

İşte kafa karıştıran kısım şu ki bu çizgi hemen çıktı:) ve bembeyaz da değildi. Net bakıldığında hafif anlaşılıyor:)
Beyaz veya grimsi olabilir kuruma çizgisi, gölge gibi. Bir de resmin kalitesi düşebiliyor internete yükleyince o yüzden sizin gördüğünüz kadar net göremeyebiliriz.

Back
X