Silik

Inşallah canım ben kaşık ağrısından bacaga vuran bide karnımın alt tarafinda bi doluluk var gibi hisediyom diyerleri normal adet belirtileri çünkü iki ay kesin hamisim dedim kendimi piskolojik olarak yordum ama hüsran inşallah bu ay bebisim benimledir yanilmam

Benimde idrar tutamama, göğüs hassasiyetim ve arada vuran mide bulantılarım olduğu için şüphelenip yaptım testi bakalım bugün başka bir markayla deneyeceğim

Ay hadi inşallah canım güzel haberini bekliyorum kaygun var regile

Baya varmış yumurtlama üzerinden 6 gün gectiyse ve tutuysa bebiş dogrudur tesler inşallah ve bukadar erken belirti vermesi harika

Baya varmış yumurtlama üzerinden 6 gün gectiyse ve tutuysa bebiş dogrudur tesler inşallah ve bukadar erken belirti vermesi harika

Bugün akşam üstü tekrar test yaptım ve yine silik çizgi gördüm sanırım ümidim kırılıyor kimyasal mı yaşıyorum diye düşünmeye başladım

Sürekli testlerle uğraşmayın psikolojinizi yıpratırsınız en net sonuç kan vermeniz çünkü bu hafta bende yaptım iki tane test net pozitifti kanda negatif çıktı ve adet oldum hüsrana uğradım maalesef

Sürekli testlerle uğraşmayın psikolojinizi yıpratırsınız en net sonuç kan vermeniz çünkü bu hafta bende yaptım iki tane test net pozitifti kanda negatif çıktı ve adet oldum hüsrana uğradım maalesef

Umarım en kısa zamanda rabbim istediğimizin en güzellerini nasip eder.. çok üzücü maalesef bu yüzden bende artık test alıp bakmayacağım

Back
X