- 22 Şubat 2021
- 344
- 200
- 53
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım 5-6 gün kala gösterir o testler biraz bekle regl 2-3 gün kala yap bendeMerhaba güzel kadınlar, 2 defa kimyasal gebelik geçirdim ve bu ay da aynı gebelik belirtileri var prodoctorun erken gebelik testini aldım bat a 9 gün var sizce yapsam sonuç alabilir miyim testi kullananlar yorumlayabilir mi tekrar kimyasal olmasından korkuyorum
Merhaba güzel kadınlar, 2 defa kimyasal gebelik geçirdim ve bu ay da aynı gebelik belirtileri var prodoctorun erken gebelik testini aldım bat a 9 gün var sizce yapsam sonuç alabilir miyim testi kullananlar yorumlayabilir mi tekrar kimyasal olmasından korkuyorum
9 gün var diyosun bı bekle 3 gün kala yap acele etme doktorlar bile gecikmeyi bekleyin diyo bu yüzden kullandım bnde o markayı sonuç alırsın ama çok çok erken cnm
Bugün kan vermeye gidicem inşallah çıkar güzel haberlerle dönerim buraya9 gun varken boyle ciktiysa. Var bence biseyler. Daha çok yeni ondan boyle çıkıyor. Hemen kan ver ve doktora git. Sana tutunma ignesi falan verir kötü düşünme![]()
Gittiniz mi kan vermeye sonuç çıktı mi?Bugün kan vermeye gidicem inşallah çıkar güzel haberlerle dönerim buraya![]()
3gün üst üste testi tekrarladım bi kaç dakika içinde çift çizgi olmuştu, testlere de güven kalmadı artıkGittiniz mi kan vermeye sonuç çıktı mi?
bende 4 gün kala negatif gösterdiMerhaba güzel kadınlar, 2 defa kimyasal gebelik geçirdim ve bu ay da aynı gebelik belirtileri var prodoctorun erken gebelik testini aldım bat a 9 gün var sizce yapsam sonuç alabilir miyim testi kullananlar yorumlayabilir mi tekrar kimyasal olmasından korkuyorum
Peki sonra hamilemiydinizbende 4 gün kala negatif gösterdi
gebelik imzasını görmediniz sanırım yaklaşık 9 haftalık hamileyimPeki sonra hamilemiydiniz
Görmedim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleğinigebelik imzasını görmediniz sanırım yaklaşık 9 haftalık hamileyim
Teşekkür ederim canım amin inşallahGörmedim canım, Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin meleğini
9 gun varken boyle ciktiysa. Var bence biseyler. Daha çok yeni ondan boyle çıkıyor. Hemen kan ver ve doktora git. Sana tutunma ignesi falan verir kötü düşün