Erken gebelik

Benimde bat 11mart ama 10gundur adet öncesinde yaşamadığım farklı belirtiler var. Kasık ağrıları bazen bacağıma kadar vuruyor, akıntı, ve göğüs ağrılarım hala devam ediyor bunların hiçbiri adet öncesi olmuyor bende. Daha da 10 günüm var sizce olabilirmi
2 gündür yaşadığım tecrübeme göre 10 gün öncesinden olan tek şey psikolojik vücudumuzun verdiği tepkiler çünkü testlerde hiç bişe belli olmuyor adet günü geçmeden

2 gündür yaşadığım tecrübeme göre 10 gün öncesinden olan tek şey psikolojik vücudumuzun verdiği tepkiler çünkü testlerde hiç bişe belli olmuyor adet günü geçmeden
Bende psikolojik saniyodum ama Ağrida psikolojik olurmu. Birde ben bunu hiç kafama takan biri değildim beklentim yoktu yani tüp bebege başlayacağız. Belirtiler olduğu için içime şüphe düştü yani hiç aklımda yokken belirtiler çıktı. Ve şuan da inanılmaz bir bel ve kasık ağrım var 1 saat öncesi de bacaklarıma vuruyordu

Benimde bat 11mart ama 10gundur adet öncesinde yaşamadığım farklı belirtiler var. Kasık ağrıları bazen bacağıma kadar vuruyor, akıntı, ve göğüs ağrılarım hala devam ediyor bunların hiçbiri adet öncesi olmuyor bende. Daha da 10 günüm var sizce enfeksiyon dan da olur o bacağa vurma

Bende psikolojik saniyodum ama Ağrida psikolojik olurmu. Birde ben bunu hiç kafama takan biri değildim beklentim yoktu yani tüp bebege başlayacağız. Belirtiler olduğu için içime şüphe düştü yani hiç aklımda yokken belirtiler çıktı. Ve şuan da inanılmaz bir bel ve kasık ağrım var 1 saat öncesi de bacaklarıma vuruyordu
11 martta regl olduktan sonra tüp bebek dene

Bebeginizi saglikla kucaginiza alin insallah:nazar:
Belirtilerinize nelerdi acaba? Erkenden hissettiniz mi yoksa regl yakin mi baslamisti?
amin teşekkür ediyorum.
Bende yumrtlamadan itibaren belirtiler başladı.
Daha doğrusu her zaman olmayan şeyler olduğunu fark ettim demek daha doğru. Çünkü bir tecrübem yok bu konuda.
İnanılmaz bir gaz problemi başladı.
Şiddetli bel ağrısı, sol kasıkta batma ve çok afedersiniz beyaz akıntı oldu.
Ama ben hiç gebeliğe yormadım.
İstemiyordum çünkü sadece korku vardı.
Onun dışında adet belirtileri vardı.
Ben baya adet olmayı bekliyordum.
Ama bir gün kala pozitif oldu

amin teşekkür ediyorum.
Bende yumrtlamadan itibaren belirtiler başladı.
Daha doğrusu her zaman olmayan şeyler olduğunu fark ettim demek daha doğru. Çünkü bir tecrübem yok bu konuda.
İnanılmaz bir gaz problemi başladı.
Şiddetli bel ağrısı, sol kasıkta batma ve çok afedersiniz beyaz akıntı oldu.
Ama ben hiç gebeliğe yormadım.
İstemiyordum çünkü sadece korku vardı.
Onun dışında adet belirtileri vardı.
Ben baya adet olmayı bekliyordum.
Ama bir gün kala pozitif oldu

Anladim gostere gostere gelmis minik. Hayirla saglikla gelsin. Peki akintiniz her gun olmus muydu? Bir de cok yogun mu yoksa az az miydi. Mutlaka kisiden kisiye degisiyordur da sormadan edemiyorum. Bir de bir gun kala pozitif oldu derken, onceki gunlerde de test yapmis miydiniz?

Anladim gostere gostere gelmis minik. Hayirla saglikla gelsin. Peki akintiniz her gun olmus muydu? Bir de cok yogun mu yoksa az az miydi. Mutlaka kisiden kisiye degisiyordur da sormadan edemiyorum. Bir de bir gun kala pozitif oldu derken, onceki gunlerde de test yapmis miydiniz?
Yok aşırı bir akıntı yoktu.
Az az kesik kesik.
Bir de mide yanması vardı bak onu demeyi unuttum.
Normalde olmaz bende.
Belki çok belirgin belirtilerdi ama ben anlamadım tecrübesizlikten.
Yok hayır ben bir tek 4 gün önce yaptım negatifti.
Rahatladım filan
Sonra adete bir gün kala bir anda içime doğdu kalk test yap diye.
Kaset test yaptım çift çizgi çıktı.
Sonra bozuktur filan diye 3 farklı marka aldırdım eşime 3ü de pozitif çıkınca artık dedim kabul et.
Göğüs ağrısı, mide bulantısı hiçbir şey yoktu bende.
İlerleyen haftalarda mide bulantısı başladı daha da gitmedi sağolsun

Yok aşırı bir akıntı yoktu.
Az az kesik kesik.
Bir de mide yanması vardı bak onu demeyi unuttum.
Normalde olmaz bende.
Belki çok belirgin belirtilerdi ama ben anlamadım tecrübesizlikten.
Yok hayır ben bir tek 4 gün önce yaptım negatifti.
Rahatladım filan
Sonra adete bir gün kala bir anda içime doğdu kalk test yap diye.
Kaset test yaptım çift çizgi çıktı.
Sonra bozuktur filan diye 3 farklı marka aldırdım eşime 3ü de pozitif çıkınca artık dedim kabul et.
Göğüs ağrısı, mide bulantısı hiçbir şey yoktu bende.
İlerleyen haftalarda mide bulantısı başladı daha da gitmedi sağolsun

Hayirlisi olsun gelecegi varmis demek ki saglik huzur getirsin

Back
X