- 22 Ocak 2022
- 19
- 4
- 1
- 24
- Konu Sahibi Gamzeekosm
-
Var gibi görünüyor canım bir kaç gün sonra tekrar dene benceArkadaşlar adetim 3 gün gecikti erken gebelik testi ile normal gebelik testi aldım her ikisini de yaptım ama erken gebelikte bu şekilde çıktı sonra birdaha aldım yine aynı çıktı fotoğraf bırakıyorum buraya size de oldu mu bilgi verir misiniz diğer normal gebelik testinde ise birsey çıkmadı sizce hamile miyim Eki Görüntüle 2993788
Gebelik var canm çok belli kan ver netlestir hayırlı olsun şimdidenArkadaşlar adetim 3 gün gecikti erken gebelik testi ile normal gebelik testi aldım her ikisini de yaptım ama erken gebelikte bu şekilde çıktı sonra birdaha aldım yine aynı çıktı fotoğraf bırakıyorum buraya size de oldu mu bilgi verir misiniz diğer normal gebelik testinde ise birsey çıkmadı sizce hamile miyim Eki Görüntüle 2993788
Pazartesi kan vermeyi düşünüyorum hadi inşallah hayırlısı olsun Rabbım isteyenlere nasip etsinVar gibi görünüyor canım bir kaç gün sonra tekrar dene bence
Ay inşallah canım RABBIM olmayanlara versin bakalım pazartesi kan vermeye gidicem sonucu hepinize belirtirimGebelik var canm çok belli kan ver netlestir hayırlı olsun şimdiden
Hamilesin bence deArkadaşlar adetim 3 gün gecikti erken gebelik testi ile normal gebelik testi aldım her ikisini de yaptım ama erken gebelikte bu şekilde çıktı sonra birdaha aldım yine aynı çıktı fotoğraf bırakıyorum buraya size de oldu mu bilgi verir misiniz diğer normal gebelik testinde ise birsey çıkmadı sizce hamile miyim Eki Görüntüle 2993788
Teşekkür ederim canım kan verip emin olmak lazım dediğin gibiHamilesin bence dehayırlı olsun kan verip emin ol
Pozitif çıktı 5 haftalıkmışSunucunuz ne çıktı acaba
Sağlıkla gelsin insallahPozitif çıktı 5 haftalıkmış
Baya net çıkmış. Benim çok çok silikti. Hayırlısı olsun :) derhal kan verinArkadaşlar adetim 3 gün gecikti erken gebelik testi ile normal gebelik testi aldım her ikisini de yaptım ama erken gebelikte bu şekilde çıktı sonra birdaha aldım yine aynı çıktı fotoğraf bırakıyorum buraya size de oldu mu bilgi verir misiniz diğer normal gebelik testinde ise birsey çıkmadı sizce hamile miyim Eki Görüntüle 2993788
Adet gecikmesi yaşadınız mı ? Şuan için var gibi görünüyor değer artışını takip etmeniz gerekiyorHamilelik var mı sizce kızlar en üstteki değer beta hcg 5.21
Dün kanamam geldi adet mi anlamıyorum açım kırmızı bugünde devam ediyor dün kanamam gelince kan verdim sonuç bu adet oluyorum galibaAdet gecikmesi yaşadınız mı ? Şuan için var gibi görünüyor değer artışını takip etmeniz gerekiyor
Adet gecikmesi yaşadınız mı ? Şuan için var gibi görünüyor değer artışını takip etmeniz gerekiyorKan verdim
Adet gecikmesi yaşadınız mı ? Şuan için var gibi görünüyor değer artışını takip etmeniz gerekiy4 gün adet gecikmesi yaşadım ve evde test ya
HamileymişimBaya net çıkmış. Benim çok çok silikti. Hayırlısı olsun :) derhal kan verin
Adet gecikmesi yaşadınız mı ? Şuan için var gibi görünüyor değer artışını takip etmeniz gerekiy
Teşekkürler kan verdim ve 5 haftalık hamileymişimBaya net çıkmış. Benim çok çok silikti. Hayırlısı olsun :) derhal kan verin
Çok sevidnim değeriniz kaç çıktı demekki yerleşme kanamasıTeşekkürler kan verdim ve 5 haftalık hamileymişim
Değeriniz kaç çıktı acaba ilk testtePozitif çıktı 5 haftalıkmış
Canım merhaba bende bir şey danışmak istiyorm adetim duzensiz ilişkiden 48 gün sonra kan testi yaptım ve negtaif çıktı yanılma payı var mı geç döllenme olabilir mi acaba bidaha yaptırmalı mıyım sence göğüs ağrım varVar gibi görünüyor canım bir kaç gün sonra tekrar dene bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?