• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik

ilsekoch

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2023
21
9
8
27
20230930_162029.webp

Adetim 3 gün var 10 gündür adet olacak gibi kasık ağrım gogus hassasiyetin mide bulantısı var erken gebelik testi dün böyle çıktı elimde sadece 1 test vardı sizce hamile mıyım

Canım mutlaka bir test daha al tebrik ederim belirtilerini yazar mısın?

Canım mutlaka bir test daha al tebrik ederim belirtilerini yazar mısın?
Belirtilerim: adetten 10 gün önce başlayan sol kaşığıyla batma agri aynı adetten 1 gün önce nasıl olursa öyleydi.ardindan goguslerimde çok hassasiyet vardı hala var dokunamıyorum her adet. Öncesi sivilcelenirdim bu sefer bi şey olmadı kasiklarim geceleri hep agriyor özellikle sol taraf

Merhabalar hayırlı olsun çokk sevindim😍 benimde son ilişki tarihimin üstünden 5 gün geçti kasıklarımda batma oluyor ara ara göğüslerimde çok acıyor koltuk altıma doğru akıntınız oldu mu ? Mideniz 10 gün içinde çok bunaldı mı Benim çok erken test için belki siz bana yardımcı olursunuz belirtileriniz ile ile☺️

Merhabalar hayırlı olsun çokk sevindim😍 benimde son ilişki tarihimin üstünden 5 gün geçti kasıklarımda batma oluyor ara ara göğüslerimde çok acıyor koltuk altıma doğru akıntınız oldu mu ? Mideniz 10 gün içinde çok bunaldı mı Benim çok erken test için belki siz bana yardımcı olursunuz belirtileriniz ile ile☺️
Midem hala çok bulanıyor kasık batmalarim çok şiddetliydi bazen gece uyanıyorum akinti da oldu ve belirti olmasa bile emindim hamile olduğumdan.midem şuan bile aşırı bulanıyor.gun içinde daima böyle goguslerim hassas yani şöyle soyliyim belirtiler adetim 10 gün kala başlamasaydı adet olacağım diye düşünürdüm,o kadar adet belirtilerine yakın şeyler yaşadım aşırı yorgunum

dün aşırı regl ağrısı gibi bi ağrı yaşadım bugün o yok ama göğüslerim taş gibi ve acıyor dokununca. Bende bir an regl mi olucam diye düşündüm yani sizin kaç haftalık şuan bebeğiniz☺️ sivilcelenmede var benim yüzümde ve sağ göğsümde 2 tane sivilce var küçücük çok tuhaf şeyler yaşıyorum. Mide bulantımda bugün oldu artık psikolojik mi bilmiyorum ishal kusma salgınıda var ona bağlıyorum ama göğüslerim hafif koşmada bile acıyor 🥹 çoook merak ediyorum gebemiyim diye 🙈

18 yil bitti bizde hep hayal krikliğii erkrn gebelik testi yaptim ilk 3 dakikada hafif cizgi cikti ama kimyasal olabilir diye umitlenmiyorum adetime 4 gun var bekliyorum bakalim bende hic hafif cizgi cikmadi bugune kadar yrni evliyken cikmisti aninda oda kimyasal oldu 18 yildir bekliyorum yasim 42 rabbim tum isteyenleere versin amin

18 yil bitti bizde hep hayal krikliğii erkrn gebelik testi yaptim ilk 3 dakikada hafif cizgi cikti ama kimyasal olabilir diye umitlenmiyorum adetime 4 gun var bekliyorum bakalim bende hic hafif cizgi cikmadi bugune kadar yrni evliyken cikmisti aninda oda kimyasal oldu 18 yildir bekliyorum yasim 42 rabbim tum isteyenleere versin amin
İnşallah yuca allahim hayırlısıyla kucağına almayı büyütmeyi nasip eder

Back
X