Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim en kısa zamanda tekrarlayacagimoyle gorunuyortest alip tekrarlayin
Belirtilerim: adetten 10 gün önce başlayan sol kaşığıyla batma agri aynı adetten 1 gün önce nasıl olursa öyleydi.ardindan goguslerimde çok hassasiyet vardı hala var dokunamıyorum her adet. Öncesi sivilcelenirdim bu sefer bi şey olmadı kasiklarim geceleri hep agriyor özellikle sol tarafCanım mutlaka bir test daha al tebrik ederim belirtilerini yazar mısın?
Hayırlı olsunn koş kan verrTekrar yaptım bu sekilde
Eki Görüntüle 3310539
Kuzum hayırlı ömürlü olsunTekrar yaptım bu sekilde
Eki Görüntüle 3310539
Kan da verdim beta hcg 665 daha çok minik bebisimHayırlı olsunn koş kan verr![]()
Hayırlı olsun tekrardanKan da verdim beta hcg 665 daha çok minik bebisim
Midem hala çok bulanıyor kasık batmalarim çok şiddetliydi bazen gece uyanıyorum akinti da oldu ve belirti olmasa bile emindim hamile olduğumdan.midem şuan bile aşırı bulanıyor.gun içinde daima böyle goguslerim hassas yani şöyle soyliyim belirtiler adetim 10 gün kala başlamasaydı adet olacağım diye düşünürdüm,o kadar adet belirtilerine yakın şeyler yaşadım aşırı yorgunumMerhabalar hayırlı olsun çokk sevindimbenimde son ilişki tarihimin üstünden 5 gün geçti kasıklarımda batma oluyor ara ara göğüslerimde çok acıyor koltuk altıma doğru akıntınız oldu mu ? Mideniz 10 gün içinde çok bunaldı mı Benim çok erken test için belki siz bana yardımcı olursunuz belirtileriniz ile ile
![]()
Hangi marka gebelik testi yaptinizTekrar yaptım bu sekilde
Eki Görüntüle 3310539
İnşallah yuca allahim hayırlısıyla kucağına almayı büyütmeyi nasip eder18 yil bitti bizde hep hayal krikliğii erkrn gebelik testi yaptim ilk 3 dakikada hafif cizgi cikti ama kimyasal olabilir diye umitlenmiyorum adetime 4 gun var bekliyorum bakalim bende hic hafif cizgi cikmadi bugune kadar yrni evliyken cikmisti aninda oda kimyasal oldu 18 yildir bekliyorum yasim 42 rabbim tum isteyenleere versin amin
Allah razinolsun hepimize sagliklı uzun ömürlü imanli bebeler versin aminİnşallah yuca allahim hayırlısıyla kucağına almayı büyütmeyi nasip eder