Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ola bilir adet gunu tekrarlayinMerhaba 3 ay önce düşük yaptım şuan 3 ayım adet günüme 4 gün var ve gebelik testi yaptım acaba hamilemiyim ?
Dünde yapmıştım dünde böyle olduSilik bir çizgi görüyorum hamile olabilirsiniz, bence yarın tekrarlayın testi bakalım çizgi gitgide netleşecek mi :)
Daha önce düşük yaptığım için çok korkuyorum umarım vardır benimledirBenim de 4 gün var aynı bu şekilde çıktı :) beta bugün 67 çıktı bence kan için regl gününü bekle yükselcek mi düşecek mi stresi çok zor :) umarım minik seninledir![]()
Merhaba 3 ay önce düşük yaptım şuan 3 ayım adet günüme 4 gün var ve gebelik testi yaptım acaba hamilemiyim ?
Gebelik testini tekrarladınız mı peki ben bu sabah tekrarladım onda da bişey çıkmadı 2 sinde silik bugünkünde bişey çıkmadı kafam çok karıştıBenim de 4 gün var aynı bu şekilde çıktı :) beta bugün 67 çıktı bence kan için regl gününü bekle yükselcek mi düşecek mi stresi çok zor :) umarım minik seninledir![]()
EeveeetttttMerhaba 3 ay önce düşük yaptım şuan 3 ayım adet günüme 4 gün var ve gebelik testi yaptım acaba hamilemiyim ?
Gebelik testini tekrarladınız mı peki ben bu sabah tekrarladım onda da bişey çıkmadı 2 sinde silik bugünkünde bişey çıkmadı kafam çok karıştı
Merhaba 3 ay önce düşük yaptım şuan 3 ayım adet günüme 4 gün var ve gebelik testi yaptım acaba hamilemiyim ?
Evet aynı markaTestler aynı marka mı ben sabah tekrar yaptım bir tık daha koyuydu. Ama yine silik tabii
Evet aynı marka
Acaba fazla mı damlattınız idrarın rengini almış test ilk silik çıktığında 2 test yapmışsınız çünkü emin olamadım. Sadece 2 damla yeterli oluyor. Herhangi bir belirtiniz var mı ben kan verdim ben bile emin değilim halaEn son yaptığım test böyle sarardı
Evet kaşık ağrısı bel ağrısı sabahları miyde bulantısı olıyorAcaba fazla mı damlattınız idrarın rengini almış test ilk silik çıktığında 2 test yapmışsınız çünkü emin olamadım. Sadece 2 damla yeterli oluyor. Herhangi bir belirtiniz var mı ben kan verdim ben bile emin değilim hala
Sonucunuz ne olduEvet kaşık ağrısı bel ağrısı sabahları miyde bulantısı olıyor