• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik

melekizzzzzki

Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2022
57
42
18
28
Merhaba ayın 22 de saabah pembe kan ve yumurtalıklarımda ağrı ile uyandım gün boyunca lekelenmem devam etti . Daha sonrasında gece başım dönmeye basladi ilk başta önemsemedim daha sonrasında midem bulanmaya ve istifra etmeye başladım hastaneye gittiğimizde kan testi yapıldı ve beta hcg değerim 10.19 çıktı . Doktorumuz yüksek olasikli 3 hafta gibi bir gebelik sürecinin başladığını belirtti . Bunu duyunca şok gevirdim çünkü çikolata kostüm olduğu için kolay kolay hamile kalicagimi dusunmuyordum . Ertesi gün doktora gittik doktor bana kese olusmadigi için henuz tam bişey diyemiyorum dedi . Ve ardından kimyasal gebelik te olabilir dedi . Daha sonrasında araştırınca kimyasal gebelik sağlıksız sperm yada yurmurtanin dollenip kese oluşturmadan vücudun düşük yapmasına neden oluyormuş . Persembe gecesi sabaha doğru kanamam başladı hafif önemsemedim gün boyu ağrı ve beraberinde kanama ardından doktora gittik ama beta hcg değerim olculmemis red edilmiş test kan pıhtılaştigindan dolayı . Ve hala kanamam yumurtalıklarımda ağrı devam ediyor . Kimisi hamilegin ilk 3 ayında kanama olabilir hatta pihit şeklinde birikmiş kan kendisini atıyor olabilir ve çikolata kisti olduğu icinde kanamaya bunun sebep olduguda belirtiliyor . Bildiğim tek şey var beta hcg değeri hamilelik dışında yükselmiyor kadınlarda benim gibi daha önce yaşayan varsa yorum yapmanızı rica ediyorum . Bu süreç beni çok yordu ve üzdü . Tam sevinemiyorum düşük olmasından korkuyorum . Yada kimyasal gebelikten .

Kimyasal gebelikte zaten tutunamadan düşük oluyor, gebelik oluşuyor yani o yüzden betanızın gebelik sınırlarında çıkması normal kimyasalsa bile. Ama umarım değildir🙏🏿

Back
X