Adetime de 10 gün var erken mi acabaAynen
Aynen en doğru sonucu o verir cunku![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adetime de 10 gün var erken mi acabaAynen
Aynen en doğru sonucu o verir cunku![]()
Yumurtlamaniz ne zaman olduAdetime de 10 gün var erken mi acaba
28Yumurtlamaniz ne zaman oldu
Ozaman adetinizi bekleyin bence çünkü çıksa bile çıktımı cikmadimi diye stresten yapabilirsinjzAdetime de 10 gün var erken mi acaba
Muhtemelen adetten hemen sonra oldu eğer gebelik varsaYumurtlamaniz ne zaman oldu
28 nisandami oldu anlamadim
Evet28 nisandami oldu anlamadim
Şuan çıkamaz sanmiyorum 8 gün olmuş henüz bence bikac gün sonra tekrar bi test yapı çizgi koyulasiyomu bi bakin
Sizin bayağı bayağı belli hayırlı olsun kan verip kesinlestirin![]()
Akşamüstü kan verdim beta hcg değerim için yeni gebelik var dedi umarım güzel gider isteyen herkese nasip etsinSizin bayağı bayağı belli hayırlı olsun kan verip kesinlestirin![]()
Artmed yanlış çıkartabiliyor benimde 4 gün gecikmişti artmed resmen pozifit verdi ama adet oldum hatta atayımAdetim iki gün gecikti erken gebelik testi yaptım iki çizgi çıktı birisi silikti sizce hamilemiyim
Çıktı mıAkşamüstü kan verdim beta hcg değerim için yeni gebelik var dedi umarım güzel gider isteyen herkese nasip etsin![]()
Hayırlı olsunnAkşamüstü kan verdim beta hcg değerim için yeni gebelik var dedi umarım güzel gider isteyen herkese nasip etsin![]()
Ya aslında vücudum sıcaktı bi kaç gündür onun dışında elle tutulur bi şe yoktuHayırlı olsunnbelirti var mıydı
Benim bat 19 Mayıs daha var ben çok değerlendiremedim eşim şehir dışına çıktı ama ınsallah tutmusturEvettt gebelik var sizin çıktı mı![]()
Ben hiç beklemiyoken denk gelmiş yumurtlama günüme hiç belli olmuyor olumlu düşün hayırlısı olsun inşallah canımBenim bat 19 Mayıs daha var ben çok değerlendiremedim eşim şehir dışına çıktı ama ınsallah tutmustur
Ben bu ay denedim ama şöyle benim eşim şehir dışına çıktı çok değerlendiremedim bide ben 3 gündür ağır temizlik yapıyorum varsa da artık yok tutunamamıştır çocukBen hiç beklemiyoken denk gelmiş yumurtlama günüme hiç belli olmuyor olumlu düşün hayırlısı olsun inşallah canımB
Hayırlı zamanda umuyorum sana da nasip etsinBen bu ay denedim ama şöyle benim eşim şehir dışına çıktı çok değerlendiremedim bide ben 3 gündür ağır temizlik yapıyorum varsa da artık yok tutunamamıştır çocuk