- 11 Mayıs 2025
- 52
- 11
- 3
- 34
- Konu Sahibi Deniz kizi Fatos
-
Merhaba , güvenilir bir marka yapın, 2-3 gün önce belli olur daha erken öğrenenler de oluyor sanırım , inşallah vardır bu ayKizceler slm 3 aydır deniyorum olmuyor normalde adet belirtim sadece bel ağrısıydi ama son 3 aydır göğüs ağrılarım halsizlik ve baş dönmem oluyor adetime 4 gün kaldı yumurtlama geç oldu ovulasyon testi yaptım herkes gibi bende çok istiyorum esiminde benimde yaşımız var 8 aydır evliyiz sizde erken gebelik testi ile ne zaman belli olur adetimin geçmesi sartmi erken gebelik testi ile adetten ince öğrenen var mı?
Var evde testim o zaman iki gün sonra yapayim şansımı deneyeyim İns kuzum ya duanda yer ver bana da Allah isteyen herkese nasip etsinMerhaba , güvenilir bir marka yapın, 2-3 gün önce belli olur daha erken öğrenenler de oluyor sanırım , inşallah vardır bu ay
İnşallah inşallahVar evde testim o zaman iki gün sonra yapayim şansımı deneyeyim İns kuzum ya duanda yer ver bana da Allah isteyen herkese nasip etsin
Yumurtlama gec olduysa gec dollenme olabilir. Yunurtlama tarihinden sonra 9-10 gun gecince cikiyor sanirimKizceler slm 3 aydır deniyorum olmuyor normalde adet belirtim sadece bel ağrısıydi ama son 3 aydır göğüs ağrılarım halsizlik ve baş dönmem oluyor adetime 4 gün kaldı yumurtlama geç oldu ovulasyon testi yaptım herkes gibi bende çok istiyorum esiminde benimde yaşımız var 8 aydır evliyiz sizde erken gebelik testi ile ne zaman belli olur adetimin geçmesi sartmi erken gebelik testi ile adetten ince öğrenen var mı?
Markası nedir gebelik var duruyorselam kızlar adetim 2 gün geçti bu testi adetime 4 gün varken yatım sizce varmı
mom lu birşeydi vallaha hatırlamıyorum atık kutusunuMarkası nedir gebelik var duruyor
Bu teste göre gebelik var adetiniz geçti mi elinizde varsa tekrar test yapınmom lu birşeydi vallaha hatırlamıyorum atık kutusunu
2 gün geçti salı gününe randevu aldım bakalım gidicemBu teste göre gebelik var adetiniz geçti mi elinizde varsa tekrar test yapın
selam kızlar 10 haziran adet gecikmemin 1.günüydü kan verdim 1.20 çıktı şu an da adeti gecikmemin 4 . günü nefes alamıyacak şekilde sol kasık ağrım var belime ve bacaklarıma vuruyor ağrı acaba kan vermek için acele mi etim yorumlar mısınız lütfen.
ben idarar testine pek güvenmiyorum geçen 2 ayda da beni hep pozitif çıkarmıştı ama o zamanlar hastalanmıştım bu ay da bunu yaptım âdet tarihim gelmeden 4 gün önce ama bu testen sonra kan verdim negatif çıktıAdet gecikmesinden 4 gün önce kan verdim 99.49 çıktı benim. Ama tariflediğiniz gibi hala devam kasık ağrılarım var özellikle sağda. Geç döllenme vs olabilir. Normal bi gebelik testiyle evde de deneyebilirsiniz, benim önce idrar sonra kanda çıktı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?