• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik

Deniz kizi Fatos

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2025
33
4
1
34
Kizceler slm 3 aydır deniyorum olmuyor normalde adet belirtim sadece bel ağrısıydi ama son 3 aydır göğüs ağrılarım halsizlik ve baş dönmem oluyor adetime 4 gün kaldı yumurtlama geç oldu ovulasyon testi yaptım herkes gibi bende çok istiyorum esiminde benimde yaşımız var 8 aydır evliyiz sizde erken gebelik testi ile ne zaman belli olur adetimin geçmesi sartmi erken gebelik testi ile adetten ince öğrenen var mı?

Kizceler slm 3 aydır deniyorum olmuyor normalde adet belirtim sadece bel ağrısıydi ama son 3 aydır göğüs ağrılarım halsizlik ve baş dönmem oluyor adetime 4 gün kaldı yumurtlama geç oldu ovulasyon testi yaptım herkes gibi bende çok istiyorum esiminde benimde yaşımız var 8 aydır evliyiz sizde erken gebelik testi ile ne zaman belli olur adetimin geçmesi sartmi erken gebelik testi ile adetten ince öğrenen var mı?
Merhaba , güvenilir bir marka yapın, 2-3 gün önce belli olur daha erken öğrenenler de oluyor sanırım , inşallah vardır bu ay 🙏🏻

Yumurtlama gec olduysa gec dollenme olabilir. Yunurtlama tarihinden sonra 9-10 gun gecince cikiyor sanirim

Back
X