Erken gebelik

Deniz kizi Fatos

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2025
52
11
3
34
Kizceler slm 3 aydır deniyorum olmuyor normalde adet belirtim sadece bel ağrısıydi ama son 3 aydır göğüs ağrılarım halsizlik ve baş dönmem oluyor adetime 4 gün kaldı yumurtlama geç oldu ovulasyon testi yaptım herkes gibi bende çok istiyorum esiminde benimde yaşımız var 8 aydır evliyiz sizde erken gebelik testi ile ne zaman belli olur adetimin geçmesi sartmi erken gebelik testi ile adetten ince öğrenen var mı?

Kizceler slm 3 aydır deniyorum olmuyor normalde adet belirtim sadece bel ağrısıydi ama son 3 aydır göğüs ağrılarım halsizlik ve baş dönmem oluyor adetime 4 gün kaldı yumurtlama geç oldu ovulasyon testi yaptım herkes gibi bende çok istiyorum esiminde benimde yaşımız var 8 aydır evliyiz sizde erken gebelik testi ile ne zaman belli olur adetimin geçmesi sartmi erken gebelik testi ile adetten ince öğrenen var mı?
Merhaba , güvenilir bir marka yapın, 2-3 gün önce belli olur daha erken öğrenenler de oluyor sanırım , inşallah vardır bu ay 🙏🏻

Merhaba , güvenilir bir marka yapın, 2-3 gün önce belli olur daha erken öğrenenler de oluyor sanırım , inşallah vardır bu ay 🙏🏻
Var evde testim o zaman iki gün sonra yapayim şansımı deneyeyim İns kuzum ya duanda yer ver bana da Allah isteyen herkese nasip etsin 🤲🏻🤲🏻

Yumurtlama gec olduysa gec dollenme olabilir. Yunurtlama tarihinden sonra 9-10 gun gecince cikiyor sanirim

Zaten o zaman da adet tarihim geçmiş olacak 4 gün kaldı 🙏🏻🙏🏻 inşallah vardır ama hissetmiyorum birşey olduğunu yok gibi geliyor

selam kızlar adetim 2 gün geçti bu testi adetime 4 gün varken yatım sizce varmı

Eklentiler

• IMG_3006.webp
    IMG_3006.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 150
Herkese selam. Bu ay çocuk denedik ama ovu testi falan olmadan takvime göre. 28-31 mayıs arası yumurtlama olmalı. 14-15 haziran da regl olmalı. Bayramda cenazemiz vardı stresli ve yorucuydu. Dün sabah keskin bi kasık ağrısıyla uyandım ve kasıklarımdan yukarı siyah düz bi çizgi oluşmuş eşim farketti ben kıvranırken. Bu çok nadir erken çıkarmış ama Gebelik belirtisi olabilir mi? Kasık ağrısını ben strese bağlamıştım ama çizgi kafamı karıştırdı, Erken gebelik testi alsam 5-6 gün kala çıkar mı? Hangi marka alınır hiç fikrim yok bu konularda.

selam kızlar 10 haziran adet gecikmemin 1.günüydü kan verdim 1.20 çıktı şu an da adeti gecikmemin 4 . günü nefes alamıyacak şekilde sol kasık ağrım var belime ve bacaklarıma vuruyor ağrı acaba kan vermek için acele mi etim yorumlar mısınız lütfen.🙏

Adet gecikmesinden 4 gün önce kan verdim 99.49 çıktı benim. Ama tariflediğiniz gibi hala devam kasık ağrılarım var özellikle sağda. Geç döllenme vs olabilir. Normal bi gebelik testiyle evde de deneyebilirsiniz, benim önce idrar sonra kanda çıktı.
selam kızlar 10 haziran adet gecikmemin 1.günüydü kan verdim 1.20 çıktı şu an da adeti gecikmemin 4 . günü nefes alamıyacak şekilde sol kasık ağrım var belime ve bacaklarıma vuruyor ağrı acaba kan vermek için acele mi etim yorumlar mısınız lütfen.🙏

Adet gecikmesinden 4 gün önce kan verdim 99.49 çıktı benim. Ama tariflediğiniz gibi hala devam kasık ağrılarım var özellikle sağda. Geç döllenme vs olabilir. Normal bi gebelik testiyle evde de deneyebilirsiniz, benim önce idrar sonra kanda çıktı.
ben idarar testine pek güvenmiyorum geçen 2 ayda da beni hep pozitif çıkarmıştı ama o zamanlar hastalanmıştım bu ay da bunu yaptım âdet tarihim gelmeden 4 gün önce ama bu testen sonra kan verdim negatif çıktı

Eklentiler

• IMG_3092.webp
    IMG_3092.webp
    58,7 KB · Görüntüleme: 102
Bunlar kuruma çizgisi de olabilir. Benim cihazı bölmeden görünüyordu çünkü. İlk defa 1-2 dk içinde ikinci çizgi de çıkmıştı

Eklentiler

• IMG_4870.webp
    IMG_4870.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 98
Back
X