• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik

meltemklcc

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Ekim 2025
3
0
1
27
Merhabalar ayın 8-14 ü arası yumurtlama dönemimdi 3 kere ilişki oldu kasıklarımda şişlik gerginlik gibi bir his var hafif sancı var belim ağrıyor sağ tarafımda ağrı baskın gebelik belirtisi olabilir mi

Merhabalar ayın 8-14 ü arası yumurtlama dönemimdi 3 kere ilişki oldu kasıklarımda şişlik gerginlik gibi bir his var hafif sancı var belim ağrıyor sağ tarafımda ağrı baskın gebelik belirtisi olabilir mi
Ovülasyon günü için test kullanıyor musunuz?

Ya benim de kasık ağrım aynı çok ağrıyor ana benim dolgunluk var bacağımı gerdiğimde ağrı oluyor yürürken zorluyor siz ne durumdasınız benim bat 4 ekimdi sat 10 ekim yumurtlama da 15-16-17 15. Günü değerlendirmiştim

Son düzenleme:
Ya benim de kasık ağrım aynı çok ağrıyor ana benim dolgunluk var bacağımı gerdiğimde ağrı oluyor yürürken zorluyor siz ne durumdasınız benim bat 4 ekimdi sat 10 ekim yumurtlama da 15-16-17 15. Günü değerlendirmiştim
Sat ve bat’ı yanlış tanımlıyorsunuz.
Sat: son adet tarihi (kanamanın ilk günü)
Bat : beklenen adet tarihi (sonraki ay)

Bat olmama 7 gün var aşırı kasık ağrım var regl olacak gibiyim normalde böyle olmaz sizce gebelik var mıdır

Back
X