• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik

leylamina6

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2025
8
0
1
24
Kızlar merhaba uygulamaya göre benim yumurtlama haftam 3 ü ile 10 Kasım arasıydı 3 Kasım birlikte olduk hemen Ella kullandım daha sonra 10 kasımda birlikte olduk 3 kez korunmasız ilişki yaşadık şuanda ilişkinin üzerinden 5 6 gün geçti adetime de 8 gün var aniden kasıklarıma bir ağrı girdi saplanma gibi daha sonra hafifledi şuanda sadece alt karnımda hareketlilik tarzı bir şey hissediyorum hafif bir ağrı şeklinde batma çekilme gibi. Böyle bir şey yaşayan var mı fikirlerinizi bekliyorum

gebelik istemiyorsanız neden korunmadınız? ella bir önceki ilişkinizi korur ama sonrakileri bilemeyiz. şuanda yaşadığınız da ellanın etkisi de olabilir döllenme gerçekleşiyor da olabilir bilemeyiz. bir de tavsiyem ellayı senede ikiden fazla kullanmamalısınız hem düzeniniz alt üst olur hem zararlı olur

gebelik istemiyorsanız neden korunmadınız? ella bir önceki ilişkinizi korur ama sonrakileri bilemeyiz. şuanda yaşadığınız da ellanın etkisi de olabilir döllenme gerçekleşiyor da olabilir bilemeyiz. bir de tavsiyem ellayı senede ikiden fazla kullanmamalısınız hem düzeniniz alt üst olur hem zararlı olur
Evet canım Ella çok zararlı bende kullanma taraftarı değilim normalde korunuyoruz ama bu sefer zaten 3ünde kullanmıştım 10unda tekrardan kullanmak istemedim aynı ayda 2 kere Ella kullanmaya korktum fakat gebelik de düşünmüyorum umarım bir sorun yaşamam

Kızlar merhaba uygulamaya göre benim yumurtlama haftam 3 ü ile 10 Kasım arasıydı 3 Kasım birlikte olduk hemen Ella kullandım daha sonra 10 kasımda birlikte olduk 3 kez korunmasız ilişki yaşadık şuanda ilişkinin üzerinden 5 6 gün geçti adetime de 8 gün var aniden kasıklarıma bir ağrı girdi saplanma gibi daha sonra hafifledi şuanda sadece alt karnımda hareketlilik tarzı bir şey hissediyorum hafif bir ağrı şeklinde batma çekilme gibi. Böyle bir şey yaşayan var mı fikirlerinizi bekliyorum
Canım bunlar hem regli ile uyuyor hem hamilelik ile uyuyor hem ellanın etkisiyle uyuyor . Bende daha önce yumurtlama zamanı birlikteliğimde Ella kullandım ki en pik olduğu zamandı . Ella döllenme gerçekleşmediyse yumurtlama zamanında bile işe yarayabiliyor ama maalesef tek ilişki için. İlişkinden en erken 14 gün sonra en geç 20 gün sonra testi tekrarlayıp anca öyle anlayabilirsin ağrılarının ne olduğunu

Canım bunlar hem regli ile uyuyor hem hamilelik ile uyuyor hem ellanın etkisiyle uyuyor . Bende daha önce yumurtlama zamanı birlikteliğimde Ella kullandım ki en pik olduğu zamandı . Ella döllenme gerçekleşmediyse yumurtlama zamanında bile işe yarayabiliyor ama maalesef tek ilişki için. İlişkinden en erken 14 gün sonra en geç 20 gün sonra testi tekrarlayıp anca öyle anlayabilirsin ağrılarının ne old

Canım bunlar hem regli ile uyuyor hem hamilelik ile uyuyor hem ellanın etkisiyle uyuyor . Bende daha önce yumurtlama zamanı birlikteliğimde Ella kullandım ki en pik olduğu zamandı . Ella döllenme gerçekleşmediyse yumurtlama zamanında bile işe yarayabiliyor ama maalesef tek ilişki için. İlişkinden en erken 14 gün sonra en geç 20 gün sonra testi tekrarlayıp anca öyle anlayabilirsin ağrılarının ne olduğunu
Evet gerçekten şans işte hissettiğim ağrılar hepsiyle uyuyor en erken kan testi ne zaman yapabilirim peki

İlişkinden 10 gün sonra yeterli olur diye düşünüyorum oda ilişkin olduğu zamana döllenme olduğunu varsayar
Bir kaç saat önce çok az bi miktar da pembe bir kan geldi açık renkti şimdi tekrar ara sıra az miktar da yine pembe renk kan geliyor

Back
X