• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelik

kasmpat

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Merhabalar adet günüme henüz 5 gün var ama ilk gebeliğimdeki belirtileri hissedince erken gebelik testi aldım ve bugün yaptım silik bir çizgi görüyorum normal mi bilemedim çünkü ilk gebeliğimde adetim gecikince yapmıştım direkt iki çizgi belirgindi . erken gebelik testi ilk kez kullanıyorum bu durumu yaşayıp hamile olan var mı yardımcı olur musunuz? Görselleri ekledim

Eklentiler

• IMG_8294.webp
    IMG_8294.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 371
  • IMG_8291.webp
    IMG_8291.webp
    129,8 KB · Görüntüleme: 308
  • IMG_8292.webp
    IMG_8292.webp
    116,8 KB · Görüntüleme: 283
  • IMG_8293.webp
    IMG_8293.webp
    194,9 KB · Görüntüleme: 261
Test güvenilirse pozitif gözüküyor 😍

Yalancı pozitif vermediyse ikinci çizgi var baya belli :) yarin kan verip netlestirin bence.

Day ‘s doctor markaydı güvenilir mi bilmiyorum adetim biraz yaklaşsın öyle mi kan versem bilemedim

Yalancı pozitif vermediyse ikinci çizgi var baya belli :) yarin kan verip netlestirin bence.
Adetime 5 gün var biraz daha beklesem mi bilemedim day’s doctor marka güvenilir mi acaba

Adetime 5 gün var biraz daha beklesem mi bilemedim day’s doctor marka güvenilir mi acaba
Adet gününüzde daha güvenilir bir markayla testi tekrarlayin pozitifse daha koyu çift çizgiyi görebilirsiniz muhtemelen ve o sekilde kan vermeye de gidersiniz

Merhaba benim adetim dündü 1 gün geçti Pcos var ve artık bezdim gerçekten bugün artimed testi yaptım ama böyle çıktı bir şey var mı kızlar artık yoruldum

Eklentiler

• IMG_6390.webp
    IMG_6390.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 277
  • image.webp
    image.webp
    33,1 KB · Görüntüleme: 245
  • image.webp
    image.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 297
Merhaba benim adetim dündü 1 gün geçti Pcos var ve artık bezdim gerçekten bugün artimed testi yaptım ama böyle çıktı bir şey var mı kızlar artık yoruldum
Yani pozitif bölümde bir yoğunluk var gibi geç döllenme ise böyle olabiliyor arkadaşımda olmuştu ama benim gebeliğimde 1 gün vardı adet günüme ikinci çizgi çok netti değişebiliyor işte bilemedim Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir 🤲🏻

Yani pozitif bölümde bir yoğunluk var gibi geç döllenme ise böyle olabiliyor arkadaşımda olmuştu ama benim gebeliğimde 1 gün vardı adet günüme ikinci çizgi çok netti değişebiliyor işte bilemedim Allah gönlüne göre versin inşallah hamilesindir 🤲🏻
Aylardır deneyince insan en küçük şeyden unut ediyor :(

Evet öyle çok stres yaptım artık :(

Herkese merhaba konu dışında bir şey sormak istiyorum nereye yazayım bilemedim. Tesadüfen hamile olduğumu öğrendim doktor son adet tarihimi sordu ama ben heyecanla 8/10 gün farkla yanlış söyledim zaten düzenli değildi yanlış hatırladım bi şey olır mu endişe ettim

Back
X