Erken gebelikk

Tubiibo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2020
4
1
1
40
Merhaba arkadaşlar, benim en son 25 şubat adet günümdü. Adet bitiminin 5.günü yumurtlama günümdü. 3 gün ilişki oldu düzenli olarak. Şimdi sürekli bir kasık ağrım var midem bulanmıyor ama boğazım acı vücudum yanıyor. 3 ay önce kalp atışı durduğu için kürtajım var, şimdi erken keşfetmek istiyorum bir şey olmasın coçuğuma diye. Sizce en erken ne zaman test yapayım ? Yada erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım . Adet günüme 6 gün var??

Merhaba arkadaşlar, benim en son 25 şubat adet günümdü. Adet bitiminin 5.günü yumurtlama günümdü. 3 gün ilişki oldu düzenli olarak. Şimdi sürekli bir kasık ağrım var midem bulanmıyor ama boğazım acı vücudum yanıyor. 3 ay önce kalp atışı durduğu için kürtajım var, şimdi erken keşfetmek istiyorum bir şey olmasın coçuğuma diye. Sizce en erken ne zaman test yapayım ? Yada erken gebelik testini ne zaman yapmalıyım . Adet günüme 6 gün var??
Bu günlerde erken gebelik testi sonuc verir diye düşünüyorum. Erken kesfetsende kese görünmeden düşük riski icin kan sulandirici ignelere vs baslamiyor doktorlar cok atres yapma adet zamanını bekle. Erkende ogrensen adet zamaninda da ogrensen ilk etapta yapacağın kese görünene dek beta takibi yapmak. Bu defa da erken yakaladigin icin beta niye düşük diye stres yapacaksin. İki gebelik kaybım var o süreçleri malesef iyi biliyorum

6 gün kala dogru sonuç verebilen testler var onlari deneyebilirsin. Ama kan verme imkânın varsa kan ver. Idrar testleri kafanı karıştırmasın.

Şu dönemde pek hastaneyede gitmek istemiyorum ondan kan tahliline gitmedim. hangi erken gebelik testini almalıyım ?

Back
X