• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelikte adet sancısı

bulutsuzlukozlemi1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Hanımlar merhaba, ilk beta hcg’ m 11 ve 2 gün sonrasında 53 ile gidiyoruz şuan ancak 53’ü öğrendiğim gün karnımda adet sancısı gibi bir ağrı başladı ve yaklaşık 5-6 saat sürdü . Beklenen adet tarihime de 2 gün var. Bu sancı beni korkuttu bunu daha önce yaşayan var mı?

Hanımlar merhaba, ilk beta hcg’ m 11 ve 2 gün sonrasında 53 ile gidiyoruz şuan ancak 53’ü öğrendiğim gün karnımda adet sancısı gibi bir ağrı başladı ve yaklaşık 5-6 saat sürdü . Beklenen adet tarihime de 2 gün var. Bu sancı beni korkuttu bunu daha önce yaşayan var mı?
Doktoruma sormuştum regl olacak gibi hissediyorum bu normal mi dediğimde kanama eşlik etmiyorsa normal demişti ama içiniz rahat edecekse doktora görünmekte bir fayda var

kuzum benimde tam bu zamanlarda adet sancısıyla birlikte kanama olmuştum bebek iyi tabiki ama aklında bulunsun ben hiç bilmiyordum çok panik yapmıştım. İlk haftalarda kanama olabilir ve adet ağrısı gibi hissedebilirsin eğer kanama eşlik ederse hemen acile git iğne vuruyorlar zaten kesiyor. Kanaman yoksa stres yapma ayaklarını yükseğe uzat ve dinlen ilk 3 ay hassas dönem sağlıcakla kal ♥

Back
X