Erken gebelikte depresyon, öfke, duygu dalgalanması

Meteorid

Believe in yourself
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
2.482
2.375
53
Evet arkadaşlar, benimle su an ayni seyleri yasayan var mı? Yada yasamış olan? Kendimi cok sinirli hissediyorum, isteksiz, herşeyden vazgeçme istegi, kendimi hamile gibi de hissedemiyorum. Sigarayı bıraktım onunda etkisi var tabi. Ama en kötüsü hic birşeye tahammülüm yok, cok sevdiğim kopegime bile tahammül edemiyorum su an da. Surekli geçmişe çocukluğuma dönüp anne babamın beni büyütürken yaptığı hatalara kızıyorum, icimde onları sorguluyorum. Onlar yüzünden bir cok seyi yaşadığımı ve kendimi ilk evliliğimde erken yasta evliliğe itildiğimi düşünüp sinir krizi geçiriyorum. Çevre baskısı yuzunden evlendim ve gec tanıdım onu boşandım daha kotu oldu. Okuyamadığım icin daha doğrusu bu hevesim elimden alındığı icin nefret ediyorum. Geçmişimle uğraşıyorum ve bunaldım. Rüyalarımda bile gecmis var lütfen yardım.

Sadece hamilelikle alakalı değilse bu durumda psikologa gitmelisiniz. Allah korusun hem kendinize hem bebeğinize anlık birşey ile zarar verebilirsiniz.

boşandığın kocandan mı çocuk yoksa tekrar mı evlendin.

Hiç hamile olmadım bu psikolojiyi bilmiyorum ama senin halinide hiç iyi görmüyorum. bi anlık sinirle çocuğa zarar verebilirsin. bi doktora görünmelisin

ikinci evliliğin mi bu yaşın kaç hemen evlenince mi hamile kaldın
eğer evlenir evlenmez hamile kaldıysan o benim uzmanlık alanım:KK70:
İkinci evliliğim yasım 27 hemen hamile kalmadım ama sıkıntılı dönemler geçirdim yıllar boyunca. Ve baskı altında büyüdüm

boşandığın kocandan mı çocuk yoksa tekrar mı evlendin.

Hiç hamile olmadım bu psikolojiyi bilmiyorum ama senin halinide hiç iyi görmüyorum. bi anlık sinirle çocuğa zarar verebilirsin. bi doktora görünmelisin
Hayır Can'ım ikinci esimden hamileyim. Zaten sıkıntılıyım bebeğime zarar verme düşüncem yok ama icimde Bebek var gibi de hissedemiyorum

Sadece hamilelikle alakalı değilse bu durumda psikologa gitmelisiniz. Allah korusun hem kendinize hem bebeğinize anlık birşey ile zarar verebilirsiniz.
Herşeyin birikimi zannedersem. Hayatıma cok şey sığdırdım maalesef yaşıtlarım yeni yeni evlenirken.

Herşeyin birikimi zannedersem. Hayatıma cok şey sığdırdım maalesef yaşıtlarım yeni yeni evlenirken.

Kac yasindasin ki? Bosver gecmiste ne olurda olsun simdiye bak insallah bebeginde olucak simdiye odaklan. Her ne olursa olsun ben dik durdum diyebilesin ilerde.

Hayır Can'ım ikinci esimden hamileyim. Zaten sıkıntılıyım bebeğime zarar verme düşüncem yok ama icimde Bebek var gibi de hissedemiyorum
zaten mercimek nohut kadar bişeydir o şimdi. bi hareket etmeye başlasın o zaman gör.

Birsey hissetmezsin zaten kipirdamaya başlasin ozaman hissedersin.. bu dusunceler zaten içinde birikmis hamilelik ile dışa vurmuş hormonlar yuzunden:) gececek hepsi kendini daha cok bu dusuncelere kaptirma dışarı cik ortam değiştir sürekli kafani dagitacak birseyler yap.

Kac yasindasin ki? Bosver gecmiste ne olurda olsun simdiye bak insallah bebeginde olucak simdiye odaklan. Her ne olursa olsun ben dik durdum diyebilesin ilerde.
Yasım 27 Can'ım, dik durmaya çalışıyorum ama sanki hayatımda cok şey kacirmis gibi hissediyorum

Bende bebeğim doğunca dünyamın değişeceğini umuyorum, keşke önceden olsaymis demeyi umuyorum. Hayatıma belki bebeğim anlam katar

Birsey hissetmezsin zaten kipirdamaya başlasin ozaman hissedersin.. bu dusunceler zaten içinde birikmis hamilelik ile dışa vurmuş hormonlar yuzunden:) gececek hepsi kendini daha cok bu dusuncelere kaptirma dışarı cik ortam değiştir sürekli kafani dagitacak birseyler yap.
Bende bebeğim doğunca dünyamın değişeceğini umuyorum, keşke önceden olsaymis demeyi umuyorum. Hayatıma belki bebeğim anlam

Back
X