erken gebelikte erken belirtiler

birde döngün kaç gün
Döngüm bu ay çok çok garipti canım. Normalde 32-35 günde olurum değişiyordu. Ama bu ay 32. günde pik gördüm inanılmaz geç yumurtladım. Önemli günleri değerlendirdim 14 gün bekliyorum bakalım🥰

Döngüm bu ay çok çok garipti canım. Normalde 32-35 günde olurum değişiyordu. Ama bu ay 32. günde pik gördüm inanılmaz geç yumurtladım. Önemli günleri değerlendirdim 14 gün bekliyorum bakalım🥰
benimde
benimde ilk gebelik 1 yildir evliyim marttan beri deniyorum yalanci pozitifler gördüm doktora gittim hersey normal dedi bir saglik problemim yoktu benimde normalde döngüm 22 23 gündü korunmayi biraktigimdan beri 27 28e çıktı 13 temmuzda pikti bakalim bende 2 gun sonra test yapmayi düşünüyorum heyecanliyim ve sabirsizim 🥹🤩

benimde

benimde ilk gebelik 1 yildir evliyim marttan beri deniyorum yalanci pozitifler gördüm doktora gittim hersey normal dedi bir saglik problemim yoktu benimde normalde döngüm 22 23 gündü korunmayi biraktigimdan beri 27 28e çıktı 13 temmuzda pikti bakalim bende 2 gun sonra test yapmayi düşünüyorum heyecanliyim ve sabirsizim 🥹🤩
Bence erken canım ya en az 25 Temmuzu bekleyelim🥰

test almaya gitmeye üşenirsem beklerim cikarsam mutlaka alir yaparim dayanamam ben😂 ama beklemek daha dogru tabiki dayanabildigim kadar dayaniyim o zaman 25inde haberleselim mutlaka
Tamamdır, öncesinde yaparsan da haber ver sonucunu💕

1000761852.webp

Kizlar bunu dün yaptım days doktor erken gebelik testi bu sabahta innovita gebelik testi yaptım daha da koyulaştı beş dakika içinde kampların ve göğüs ağrım da arttı sizce varmıdır ben gayet net görüyorum buraya atınca bulanıklaşıyor
1000761848.webp

Back
X