birde döngün kaç günSeninle yumurtlama ve bat günlerimiz aynıBeraber takip edelim inşallah pozitifleri görürüz
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birde döngün kaç günSeninle yumurtlama ve bat günlerimiz aynıBeraber takip edelim inşallah pozitifleri görürüz
![]()
Benim bu ay 3. ayım canım. 3 aydır ovülasyon ile takip ediyorum o şekilde değerlendiriyorum ama daha pozitif göremedim. Sen ne zamandır deniyorsun, ilk gebelik mi?ayy olurr inşallahh, peki ne zamandir dusunuyorsun
Döngüm bu ay çok çok garipti canım. Normalde 32-35 günde olurum değişiyordu. Ama bu ay 32. günde pik gördüm inanılmaz geç yumurtladım. Önemli günleri değerlendirdim 14 gün bekliyorum bakalımbirde döngün kaç gün
benimdeDöngüm bu ay çok çok garipti canım. Normalde 32-35 günde olurum değişiyordu. Ama bu ay 32. günde pik gördüm inanılmaz geç yumurtladım. Önemli günleri değerlendirdim 14 gün bekliyorum bakalım![]()
benimde ilk gebelik 1 yildir evliyim marttan beri deniyorum yalanci pozitifler gördüm doktora gittim hersey normal dedi bir saglik problemim yoktu benimde normalde döngüm 22 23 gündü korunmayi biraktigimdan beri 27 28e çıktı 13 temmuzda pikti bakalim bende 2 gun sonra test yapmayi düşünüyorum heyecanliyim ve sabirsizimDöngüm bu ay çok çok garipti canım. Normalde 32-35 günde olurum değişiyordu. Ama bu ay 32. günde pik gördüm inanılmaz geç yumurtladım. Önemli günleri değerlendirdim 14 gün bekliyorum bakalım![]()
Bence erken canım ya en az 25 Temmuzu bekleyelimbenimde
benimde ilk gebelik 1 yildir evliyim marttan beri deniyorum yalanci pozitifler gördüm doktora gittim hersey normal dedi bir saglik problemim yoktu benimde normalde döngüm 22 23 gündü korunmayi biraktigimdan beri 27 28e çıktı 13 temmuzda pikti bakalim bende 2 gun sonra test yapmayi düşünüyorum heyecanliyim ve sabirsizim![]()
test almaya gitmeye üşenirsem beklerim cikarsam mutlaka alir yaparim dayanamam benBence erken canım ya en az 25 Temmuzu bekleyelim![]()
Tamamdır, öncesinde yaparsan da haber ver sonucunutest almaya gitmeye üşenirsem beklerim cikarsam mutlaka alir yaparim dayanamam benama beklemek daha dogru tabiki dayanabildigim kadar dayaniyim o zaman 25inde haberleselim mutlaka
tamamdir sonucumu alir almaz burdayimmmTamamdır, öncesinde yaparsan da haber ver sonucunu![]()
Sonucunuz ne oldutamamdir sonucumu alir almaz burdayimmm
adet oldum maalesefSonucunuz ne oldu![]()
var gibi yarin bi kan testi ver istersen canimEki Görüntüle 3623748
Kizlar bunu dün yaptım days doktor erken gebelik testi bu sabahta innovita gebelik testi yaptım daha da koyulaştı beş dakika içinde kampların ve göğüs ağrım da arttı sizce varmıdır ben gayet net görüyorum buraya atınca bulanıklaşıyorEki Görüntüle 3623749
evet canim 5 in ustu gebelik olarak kabul ediliyor ve normallll bi deger hayirli ugurlu olsun canim saglikla kucagina al insallahVerdim deger 24 çıktı adete bir gün kala normal mi sizce
rica ederim tekrar gittiginde beta hcg sonucunu yazar misinTeşekkür ederim![]()