E
EU3
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
5hafta 5 günlük gebeyim iki üç gündür belimde ve genital bölgemde ağrı var bu gün daha arttı.sanki göz seğirmesi gibi genital bölgemde bir ağrı hissediyorum.geçen yıl6 haftalık düşük yapmıştım kanamam başlamadan önce böyle şikayetlerim vardı sizce bu düşük tehlikesinimi gösterir
5hafta 5 günlük gebeyim iki üç gündür belimde ve genital bölgemde ağrı var bu gün daha arttı.sanki göz seğirmesi gibi genital bölgemde bir ağrı hissediyorum.geçen yıl6 haftalık düşük yapmıştım kanamam başlamadan önce böyle şikayetlerim vardı sizce bu düşük tehlikesinimi gösterir
canım ya aynı ağrı bende de var. düşük falan hiç aklıma gelmemişti. şimdi senin yazını okuyunca bende çok korktum. Allahım nolur öyle birşey olmasın. 2 gün sonra doktora gidicem bende. inşallah olağan birşeydir bu seğirme türündeki ağrı.
canım ya aynı ağrı bende de var. düşük falan hiç aklıma gelmemişti. şimdi senin yazını okuyunca bende çok korktum. Allahım nolur öyle birşey olmasın. 2 gün sonra doktora gidicem bende. inşallah olağan birşeydir bu seğirme türündeki ağrı.
Benim de çok yoğun ağrım var o bölgede yürürken çok rahatsız oluyorum acıdan .Ama doktora gittiğimde hiç bir sıkıntı yoktu her şey normal dedi .Ya bende 12 haftalık hamıleyım ama suan genıtal bolgemde cok yogun bı agrı var pazartesı doktora gıdıcem.korkuyorumm ınsallah bısey olmaz. Nedenını bılen varsa mutlaka cevap yazsınnolur cunku ıkı gunde kafayı yerımmm bennn ya bısey olursa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?