• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken gebelikte hayalet çizgi

eeliif1

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
5
Puanlar
1
Merhabalar kızlar ilişki üzerinden 13 gün civarı geçti erken gebelik testi yaptım. Testin arkasındaki kullanım kılavuzuna göre 5 dk içinde okudum ve hayalet bir çizgi belirdi ama bunu ben kafamda mı kuruyorum diye korkuyorum. Bakar mısınız sizce var mı çizgi ?
Ayarlardan koyu alanları arttırarak fotoğrafı düzelttim birinde biraz. Birisi orijinal hali

Eklentiler

• IMG_9313.webp
    IMG_9313.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 478
  • IMG_9314.webp
    IMG_9314.webp
    6,7 KB · Görüntüleme: 506
Merhabalar kızlar ilişki üzerinden 13 gün civarı geçti erken gebelik testi yaptım. Testin arkasındaki kullanım kılavuzuna göre 5 dk içinde okudum ve hayalet bir çizgi belirdi ama bunu ben kafamda mı kuruyorum diye korkuyorum. Bakar mısınız sizce var mı çizgi ?
Ayarlardan koyu alanları arttırarak fotoğrafı düzelttim birinde biraz. Birisi orijinal hali
Hangi marka canım bende bu şekilde öğrendim gebeliği

Var gibi ama inşallah yalancı pozitif gösteren marka değildir

Days doctor canım. İnsallah vardır.
Birkac gün bekleyip cunkü idrar icin erken olabilir daha guvenilir bir testle tekrarlayabilirsin. Adet günü ya da bir iki gün öncesi. Bana nimo icin de yalanci pozitif demislerdi ama ben gebeligimin ilk sinyalini onunla öğrenmistim. Net birsey söylemek icin henüz erken.

Yalancı pozitif gösteriyor maalesef
Ovulasyon takibi yapıp planladığım için aslında bi ihtimal bekliyorum
Eğer beklemeseydim direkt bende yanlış diye düşünürdüm
Bakalım hayırlısı olsun bi test daha yapacağım yarın

Birkac gün bekleyip cunkü idrar icin erken olabilir daha guvenilir bir testle tekrarlayabilirsin. Adet günü ya da bir iki gün öncesi. Bana nimo icin de yalanci pozitif demislerdi ama ben gebeligimin ilk sinyalini onunla öğrenmistim. Net birsey söylemek icin henüz erken.
Aynen öyle yapayım bi kaç gün bekleyip test yapayım diye düşünüyorum
Bir düşük yaşadım sonrasında işte ovulasyon takibi yaparak deniyorum. Bakalım hayırlısı olsun

Ovulasyon takibi yapıp planladığım için aslında bi ihtimal bekliyorum
Eğer beklemeseydim direkt bende yanlış diye düşünürdüm
Bakalım hayırlısı olsun bi test daha yapacağım yarın
Başka bi test yap canım olma ihtimali var

Ben de görüyorum da hayalet mi gerçek mi ayırt edemiyorum🥲 tekrar yaptın mıı

2 gün geçti bugün tekrar yapacağım başka bi marka. Öğlen uyanıp yapsam sabah saati oluyor mu sizce peki yoksa bi sonraki geceyi mi bekleyeyim bu saatlerde yaparım
Bende şimdi yaptım sen böyle söyleyince ilk idrarla yaptım aşırı hayalet bir çizgi görüyorum 😀

Back
X