Erken gebelikte meme ağrısının azalması – endişeliyim

sebineeeA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Kasım 2020
34
22
38
30
Merhaba arkadaşlar,

Daha önce boş gebelik yaşadım, yaklaşık 8 ay önce. O gebelikte de göğüslerimde hassasiyet vardı sonra azaldı(
Şimdi yeniden yaklaşık 5 haftalık gebeyim ama bugün göğüs ağrımın biraz azaldığını fark ettim.
Henüz başka hiçbir belirti yok, bulanti kusma hiç olmadı sadece göğüslerde hassasiyet vardı biraz azaldı sadece çok bastırınca oluyor. Doktora gitmek için bir hafta beklemem gerekiyor ve çok endişeliyim.
Acaba sizde de böyle bir durum yaşandı mı? Meme ağrısının azalması gebelik açısından olumsuz bir işaret midir, yoksa erken haftalarda normal bir durum olabilir mi?
Her türlü deneyim ve yorum için şimdiden teşekkür ederim.

Öncelikle Rabbim evladını sana bağışlasın ama inan ilkkez böyle birşey duyuyorum meme hassasiyetinin azalması olumsuz birşey olmaz. Gönlünü ferah tut. bende 8 ay önce boş gebelik yaşadım bu ay gebelik bekliyorum inşallah

Tesekkur ederimInsAllah kisa surede saglikli bir gebeliginiz olur Allah hayirli zamanda nasip etsin
sizi o kadar cok anliyorumki ayni durumu yasamisiz.
Inanin her belirtiye takiyorum doktorada erken oldugu icin gitmedim zaten ultrasonda belli olmaz erken hala ama icim icimi yiyor bulantim falanda yok(
Sizde bos gebelik nedeni neydi acaba arastirdinizmi?( ve o donem meme agrisi bulantiniz varmiydi

Tesekkur ederimInsAllah kisa surede saglikli bir ve o donem meme agrisi bulantiniz varmiydi

Boş gebelik nedenini araştırmadım düşüğü evde yaptım doktora bile gitmedim sonrasindada gitmedim sadece aşırı halsizdim sürekli uyumak istiyordum onun haricinde olumsuz bir belirti yaşamadım. Sen çok stres yapma akışına bırak olmuşsa olmuştur zaten olmayacaksa da sen ne kadar strese girsende olmaz. 313 Ayetel Kürsi okumanı oneririm sonrasında kendine dua et Bizi sadece Rabbimiz anlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…