- 21 Nisan 2016
- 832
- 268
- 103
- 34
- Konu Sahibi Huzur kalplerde
Merhabalar ben 32 yaşındayım ve kendimi bildim bileli pcos mevcut 6 yıllık evliyim adet düzensizlikleri mevcut pcostan ötürü,,doktor kontrolünde adet düzenleyici duphaston kullanıyorum yaklaşık 5 aydır ve dün öğleden sonra lavaboda farkettim afedersiniz peçeteye lekelenme tarzı geldi ve akşama doğru bayağı arttı ve adet şeklinde şuan geliyor ped taktım ve kasık ağrılarım var geçen ayın 20sinde adetim gelmişti ve bu ayda adetime yaklaşık 10 gün vardı bu ilacı içtiğimden beri ilk defa böyle oldu doktoruma sordum özel hastanede kendisi gel bakalım dedi ama bu ay iş bulamadığım için çok stres yaptım ve onda dolayı erken gelmiş olabilir mi? çünkü daha önceki aylarda hiç böyle durum olmadı bu arada diyetteyim kilom normal yani sizce doktora gitmeme gerek var mı? özel olduğu için hoca tabi para için çağırır kontrol için zaten gideceğim ama bu ay değildi hani bu ay takip edeceğim ola ki bir daha gelirse bu ay kesin giderim de ben stresten geldiğini düşünüyorum çünkü iş arıyorum ve bu ay çok çok üzüldüm streslendim hiçbir yer olmadığı için birde arkadaşlar duphaston kullanıyorum son iki aydır adetlerim biraz az geldi düzgün geldi ama ondan dolayı mı geldi ama sanmam yani sizce bekleyim mi? sorun yapılacak bir durum mu? Eşim "bekle,bence problem yoktur hani takip et çok daha öncelerden başka bir ilaç kullanırken de böyle olmuştu,sıkıntı yapma"" dedi ama sizlere danışmak istedim ne olur yardımcı olun? sizin tecrübeleriniz görüşleriniz çok çok değerli benim için şimdiden teşekkür ederim.