Erken gelen hamilelik ve doktor

benim komşum 6 aylık sezaryenliydi 2. çocuga hamile kaldı ve doğurdu
siz en iyisimi başka bir dra görünün

Deli midir nedir, sifasiz hasta olsaniz bile doktor boyle konusmamali :47: :47:

Kaldi ki sifasiz degilsiniz, dogumunuz zor olabilir ama ne demek komaya girip makinelere baglanicaksin :47: :47:

Baska bir doktora gidin bence.

Bu arada benimle kardesimin arasi da 15 ay, hamileligi cikarirsaniz 6 aylik fark yapiyor, kardesim de annem de gayet saglikli.

Son düzenleme:
sizin başka bir rahatsızlığınız varmı bilemem fakat benim kardeşimle aramda 1 yıl var yani ben 3 aylıkken annem hamile kalmış, sezeryanla doğdum bende kardeşlerim de fakat benden küçük olan kardeşimin iştahsız olması dışında pek bir problemi yoktu, hayat boyu da en iyi arkadaşım oldu, ondan 6 sene sonra annem birkez daha doğum yaptı ve gene sağlıklı bir bebekti ve gene sezeryandi yani ara verilse daha iyi olur muhtemelen bebek ve anne için, ama Allah' ın verdiği cana da bu tam iyi olmadı alalım bunu, daha iyisini yapın demek mantıklı değil doktorun tavrı da hiç insanca değil, daha geçenlerde haberlerde verdi birisi down sendromlu olacak deyip anne karnındaki çocuğu öldürmeye çalışan doktor anneyi ve diğer ikizide öldürmüş yani doktorlar tıp eğitimi alıyorlar,çok şey biliyorlar muhakkak ama Allah' tan geldiğine bazı şeylerin inanmak lazım, çocuğun özürlü denip türlü testlere tabi tutulan ama sağlıklı çocuk doğuran yada sağlıklı çocuk doğurup bir kaza sonucu çocuğu sakatlanan insanlar yok mu yani, güzel bir hamilelik geçirin ve sağlıklı bir bebeğiniz olsun inşallah :emir_bebek:

Son düzenleme:
Doktorlarla ilgili hic unutamadığım bir anım var. Hala aklıma geldikçe tüylerim diken diken olur. Troid değerlerime baktırmak icin aile hekimine gittim, amac sadece kan vermekti. Baska bir hastanedeki doktoruma götürecektim. Kanı verdim sonuclarını almaya gittim.

-Kan değerlerin berbat, troid var sende, cocuğun olmaz, olsa da düşer, düşmese de kafası kücük bedeni kocaman olur, sen nasıl insansın, neden değerlerine baktırmadın? dedi

O sözleri nasıl dinledim, ordan nasıl cıktım, ona nasıl cevap veremedim hala anlam veremiyorum. Bütün öğleden sonra ağladım, kendi doktoruma anlattığımda, cok özür dilerim ama onlar doktor değil kabzımal dedi. Cok doğru. Doktor olmaları insan oldukları anlamına gelmiyor.

bana o kabzımallardan biri mol gebeliği anlatırken ,kanser gibi bişey diyip çıkmıştı..
odada ne hale geldim amaann dediğin gibi halen tüylerim diken diken olur..

konu sahibi yeğenlerimin aynen sizin çocuklarınızın durumundaydı..
üstelik ablam ilk yeğenimi yüksek tansiyondan erken doğurdu..
2.hamileliğinde kimsede makineye bağlı yaşayavcaksın demedi..
gayet rahat sezeryanla doğumunu yaptı..
başka Dr.a git..

doktorun abartmış ya.
ablamın 2 kızının arası 13 ay ve ikiside sezaryen gayette normal bir hamilelik geçirdi..
başka doktora danış bence bu doktoru hemen bırak.
şimdiden moral denen bişey bırakmamış kadın..

Canım herkesin bünyesi farklı, belki de dediği gibi senin risklerin vardır. Başka doktorlara da gitmelisiniz.

Allahın izniyle hiçbirşey olmaz,benim iki abimin arası 14 ay,yani abimin birisi 5 aylıkken annem diğer abime hamile kalmış,iki abimde çok sağlıklı çok şükür,annemde 67 yaşında oda turp gibi maşaallah,doğumlarındada hiçbir sorun yaşamamış,sen kafana takma,git başka doktora birde başka dr baksın,en azından için rahatlar.benim elimde olsa 3 ay arayla arka arkaya doğururum valla,işte Allahta bana vermiyor.

Konu içeriği nedeniyle "Hamilelerden Haberler: Soru ve Sorunlar" başlığına taşınmıştır.

arkadaslar hepinize tek tek tesekkur ederim baska dr gittim cok sukur hic bir sikinti yok erken ama dikislerin iyilesmis dedi. COOOOOK MUTLUYUMMMMM

Back
X