Erken genelik testi pişmanlıkları

hazlbln

Üye
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2022
115
23
18
29
Merhaba arkadaşlar
Erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı. Bugün kan verdim negatif. Bu şekilde sonradan yükselen var mı.

Eklentiler

• 44429652-68d4-424c-aeec-6d2faa7febd5.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 420
  • IMG_4571.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 414
Reglim çok düzensiz tam tarihi net bilemiyorum fakat ayın 2 sinde doktora gittiğimde yumurtam çatlamıştı. Birde kan testinde referans <5 negatif yazıyor.

Merhaba arkadaşlar
Erken gebelik testi yaptım silik ikinci çizgi çıktı. Bugün kan verdim negatif. Bu şekilde sonradan yükselen var mı.
Canım bunlar yanıltıcı olabiliyor yanlış pozitif veriyor güven olmaz benide kaç defa yanılttı yani diyelimki silik gördün koyulaşmasını takip et ve başka marka kaset testlerde dene sonra kan ver yoksa hayal kırıklığı oluyor

Reglim çok düzensiz tam tarihi net bilemiyorum fakat ayın 2 sinde doktora gittiğimde yumurtam çatlamıştı. Birde kan testinde referans <5 negatif yazıyor.
Çatlama ustunden 12 gün geçmiş her ihtimale karşı pazartesi tekrar edin kan testini yükselebilir

5 çıkmış bence pozitif yükselir yarın tekrar verin
Negatif olsa çoğunluk 0.1 vs çıkıyor

Sonuç 5.00 yazıyor 5 ten küçük olsa 0.1 veya 1 falan yazardı
Kağıda bir bakın hanımefendi <5.00 yazıyor,altına bakın,<5.00 negatif yazıyor,her hastanenin sonucu aynı olmuyor bazısında 0.1 yazar bazısında 5 ten küçük anlamına gelen <5 yazar

Evet erken gebelik testleri çok yanıltıcı bir daha almam. İnsanları üzüyor.

Kağıda bir bakın hanımefendi <5.00 yazıyor,altına bakın,<5.00 negatif yazıyor,her hastanenin sonucu aynı olmuyor bazısında 0.1 yazar bazısında 5 ten küçük anlamına gelen <5 yazar
Evet ama çok yanıltıcı bir referans aralığı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…