Benim 8gun oldu bugün geceli cuma günü kan testinde çıkmadı goguslerimin ucuna dokunamiuorum ve acayip derecede gaz var vücudumdaİlk ve en erken belirtisi göğüslerin dolu ve agrılı olur ben hastane gittim kan verdim hamile degil sin dediler ama ben hissetmiştim 1 hafta sonra yine gittim hamileyim
Geç döllenme olmuştur yeniden baktır bence 10 gün oluncaBenim 8gun oldu bugün geceli cuma günü kan testinde çıkmadı goguslerimin ucuna dokunamiuorum ve acayip derecede gaz var vücudumda
benimde gecikmenin 8. günü bu gün gaz ağrısı kasık ağrısı göğüs ağrısı bi haftadır regl ağrısı ve iki sivilce çıktı yüzümde kan vermeye cesaretim yok dün idrarda negatif çıktıBenim 8gun oldu bugün geceli cuma günü kan testinde çıkmadı goguslerimin ucuna dokunamiuorum ve acayip derecede gaz var vücudumda
Aynen beklemiyorum hafta sonuna kadar olmazsa gideceğim ama hevesim kırıldı yaGeç döllenme olmuştur yeniden baktır bence 10 gün olunca
Aynen mahvetti beni artık dolu bir fıçı gibi hissediyorum kendimibenimde gecikmenin 8. günü bu gün gaz ağrısı kasık ağrısı göğüs ağrısı bi haftadır regl ağrısı ve iki sivilce çıktı yüzümde kan vermeye cesaretim yok dün idrarda negatif çıktı
Benm de öyle olmuştu adetim hep düzenlidir 13 gün gecikti geçikmenin 6. Günü kan verdim çıkmadı. Adet olmayı bekledim ve 13. Günde oldum 2 gbi birşey oldu kesildi. Ama hala karnımda şişlik var ne anlamadım kendimi davul gbi hissediyorum sanki çok yemişim yerimden kalkamayacak gbi bu hala devam ediyor. Ama adet oldum die gidipte kan verme gereği duymadımAynen mahvetti beni artık dolu bir fıçı gibi hissediyorum kendimi
Benimde ilk denemem sayılır yani ben korunmuyordum hiç yumurtlama günleri hariç ama beklemiyordum hemen kalkıp duş alıyordum. Bu ay bekledim hep 40 dk falan kalkmadım hemen. Benimde 13 gün kala başladı işte 2 gün kaldı regl me bakalım bekliyorum. Olmasada üzülme vücut kendini hazırlıyor olabilir gebeliğe
Olsun bence sen bir kan ver bence belki üstüne görmüşsndr bişey yemeyip böyle hissetmek de mahveidyor vallaBenm de öyle olmuştu adetim hep düzenlidir 13 gün gecikti geçikmenin 6. Günü kan verdim çıkmadı. Adet olmayı bekledim ve 13. Günde oldum 2 gbi birşey oldu kesildi. Ama hala karnımda şişlik var ne anlamadım kendimi davul gbi hissediyorum sanki çok yemişim yerimden kalkamayacak gbi bu hala devam ediyor. Ama adet oldum die gidipte kan verme gereği duymadım
Hemde nasıl sabah kalktım bi ama çok yorgun hissettim kendimi geri yattım 11 gbi kalktım ama sanki Zannedersin dünyayı yemişim karnım öyle şiş bide ben zayıf bir insanım 49 kiloyum karnım hemme belli ediyorOlsun bence sen bir kan ver bence belki üstüne görmüşsndr bişey yemeyip böyle hissetmek de mahveidyor valla
Aynen ben de öyleyim azıcık yesem göbeğim çıkıyorHemde nasıl sabah kalktım bi ama çok yorgun hissettim kendimi geri yattım 11 gbi kalktım ama sanki Zannedersin dünyayı yemişim karnım öyle şiş bide ben zayıf bir insanım 49 kiloyum karnım hemme belli ediyorüstüne görme nasıl oluyor bilgim yok pek doktoruma randevu aldım o da ocağın 6 sına verdi ama ilerleyen günlerde devam ederse gidip bi kan vermeyi düşünüyorm
Ya ne bileyim canm adet oldum die üstüne pek olmuyorum bide kendi doktorumu bekliyorm ona gidicemAynen ben de öyleyim azıcık yesem göbeğim çıkıyoracilden kan versen
ben yarım erken gebelik testi alıcam umarım doğru sonuç verir reglime 1 gün kalmış olcak yarın
[/QUOTo
yapabilirsin sonuç verir die düşünüyormhayırlısı olur inşallah bize de haber et sonucunu
Canım kan testinde cıkmazı içim 12 gün geçmesi gerekiyormuş bana da öyle demişlerdi beta degerim 0.5 DiBenim 8gun oldu bugün geceli cuma günü kan testinde çıkmadı goguslerimin ucuna dokunamiuorum ve acayip derecede gaz var vücudumda
Bir hafta az az kan geldi adet sandım megersem bebek yerkeşiyomuşÜzerine adet yaşadım derken canm yerleşme kanaması mi adet mi oldun. Bu arada inşallah sağ-salim bebeğini kucağına alırsın
Yooo benim hatta açıldı önceden zor oluyoduKızlar size yeni bi tespitim var hamişler lütfen okuyun cevaplayın. Vajina da daralma hissediyorum ciddi anlamda fark ediliyor. Hatta eşim neden sıkıyorsun kendini dedi. Siz gebelerde böyle bir durum var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?