Öyle deme gelmediği sürece umut var benim de günüm bugün dü olmadım daha ağrım sızım var her an olcakmışım gibi test te yaptım ama negatif testin kutusundaki tarih 4 ay geçmişti doğru olabilir mi sonuçSanmıyorum gelecek sanki kırmızılar
Aaa tarihi mi geçmiş bence yanlış olabilir test canım , akıntın da çok oluyor muÖyle deme gelmediği sürece umut var benim de günüm bugün dü olmadım daha ağrım sızım var her an olcakmışım gibi test te yaptım ama negatif testin kutusundaki tarih 4 ay geçmişti doğru olabilir mi sonuç
Selam kızlar benimde adetim ayın 25i ama 4 gündür kahve renkli lekeleme yasiyorum 1.5 aydır evliyim gebelik olabilirmi sizce varmı bi fikriniz sigara kullanıyorum açıkçası hemen bebeğimin olabileceğini düşünmüyorum ama yerleşme kanaması olabilirmi diye düşündüm lekelenmenin geldiği ilk gün test yaptım negatifti eğer yerleşme kanamasiysa kaç gün sonra idrar testimde çıkar varmı bir bilginiz
Evet canım 4 ay kadar geçmiş normal akıntı çok değilAaa tarihi mi geçmiş bence yanlış olabilir test canım , akıntın da çok oluyor mu
Bence sen bir daha test yap sabah ıdrarıyla canımEvet canım 4 ay kadar geçmiş normal akıntı çok değil
Bugünde olmazsam canım yaparımBence sen bir daha test yap sabah ıdrarıyla canım
Yok kuzu daha bugün yarın adet olmam lazım ama her an olabilirimZeze92 varmi birsey sende
İnsalah olmazsinYok kuzu daha bugün yarın adet olmam lazım ama her an olabilirim
İnşallahİnsalah olmazsin
cnm bneim buayda yok doktora gitmistim hastalıktan o ara beta hcg baktilar 0.1 cıktıİnşallah
Kuzum senin adete daha var ama erken değil micnm bneim buayda yok doktora gitmistim hastalıktan o ara beta hcg baktilar 0.1 cıktı
cnm hasta olduğum icin gittim kalpcarpintisi olmsuti ozaman ilaç vermek icin baktilar ama 0.1cikti doktor bu değer hafatya kadar okadar artmaz deidKuzum senin adete daha var ama erken değil mi
Geçmiş olsun canım önemli bir şey yoktur inşallah neden oluyormus çarpıntı ? Valla doktorlara da güvenim kalmadı sen yinedr adetin geçmesini beklecnm hasta olduğum icin gittim kalpcarpintisi olmsuti ozaman ilaç vermek icin baktilar ama 0.1cikti doktor bu değer hafatya kadar okadar artmaz deid
kansızlık var bende ondan olmusGeçmiş olsun canım önemli bir şey yoktur inşallah neden oluyormus çarpıntı ? Valla doktorlara da güvenim kalmadı sen yinedr adetin geçmesini bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?