Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

Yaptınız mı test?

merhaba buraya belirtilerimi yazmak istiyorum belki benimle aynı olan biri vardır diye.4 ocak tarihinde yumurtlama dönemimdi yumurtlama testiyle anladım.3-4 gün sonrasında hafif pembemsi koyu renkte bir kanama gercekleşti ve yaklaşık olarak 2-3 gün sürdü kanama ile beraber göğüslerimde sızlama başladı.Kasığımda batmalarda son 4-5 gündür sıklaşmaya başladı. Son 3-4 gündür de gün içerisinde kahverengi ve beyaz katı bir akıntım oluyor.Çok enterasdır ki kasık tarafımda bazen seğirme hissediyorum yani bunu daha önce hiç hissetmemiştim adetime şuan 5 gün var.Acaba böyle olan var mı aranızda daha sonrasında gebe cıkmış olan :) görüşlerinizi bekliyorum.

Bu benim 6.ci gebeligim 3 kaybim var 2 oglum var.. benim en erken ve en büyük belirtim göğüs ucu agrisidir kopacak gibi agrir elimi suremem yumurtlamadan 5 gun sonra felan baslar bu agri.. bu sayede test yapmadan anlarim hamile kaldigimi.. sadece gebeyken agrir baska türlü kesinlikle agrimaz

Merak ettim regliye 7 gün varmış şuan hamile misiniz

Seninle aynı gün yum günümüz ve bat ımız da aynı canım.bende de yumurtlamadan itibaren geçmeyen bir bel agrım var ara ara karnıma adet agrisi gibi bir ağrı giriyor.başım ağrıyor ve alt tarafta baskı oluyor. Bulantim ve istahsizligim var ama göğüslerde ağrı yok.belirtiler kişiden kişiye değiştiği gibi hamilelikten hamilelige bile değişiyor.adet gecikmeden hicbir belirti belirti değildir..test yapınca haber ver mutlaka olurmu

Canım aynı ağrılar bende vardı bu ay hastalıgımda 3 gün kala test yaptım 2.çizgi silik çıktı bugun kan tahlili yaptım ve 4 haftalık hamile oldugu mu öğrendim

Canım aynı ağrılar bende vardı bu ay hastalıgımda 3 gün kala test yaptım 2.çizgi silik çıktı bugun kan tahlili yaptım ve 4 haftalık hamile oldugu mu öğrendim

Söylemedi dr um kalınlığını sadece gebelik olabilir rahim kalinlasmis korumaya almis kendini dedi 5 haftalik gebeyim suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…