• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Erken Hamilelik Belirtileri - Erken gebelik belirtileri

naslı ya cok kafana takıyorsun canım benım ya bu kadar takma herşey sonunda olacagına varıyo ve sen uzuldugunle kalıyorsun

kızlar selam biliyosunuz bugün adetimin 3. günü bakalım artık ümitler öbür aya

bucu hoşgeldın evet canım ümitler dıger aya napalım çok çalışcaz bu ya

benim reglim cumartesi bitti ama bu ay deneme yapıp yapmamak konusunda emin değilim. :(((

bencede naslıcım eminim bende dahil herkes evliliğinde bu tarz çalkantılar yaşamıştır. ama çoğu geçici biz eşimle tartışsakda 4 yıldır hiç küs uyumadık o olmazse ben ben olmazsam o sırnaşırız sonra. hi. ayrı yatmadık. bence sizinkide geçicidir. olayın detayını bilmiyoruz ama ailevi meseleleri çokda kurcalamak olmaz. sen en doğrusunu bileceksin tabikide ama olay soğuyunca sinirin yatışınca düşünürsün bunları. oluruna bırak bence

ya ben ovülasyon günlerimi takip etmicem benimki diyoki ne önemi var diyo hergün çalışırız :)

bende burcu hıc hesap yapmıycam boşvercem ılk defa bakalım becerebılırmıyım

ya ben ovülasyon günlerimi takip etmicem benimki diyoki ne önemi var diyo hergün çalışırız :)

burcu hergün çalışmayın kız yasakkelime
sperm kalitesi düşük oluyormuş, ozaman da olmuyormuş bebiş.
bi gün durup bi gün çalışın..

amorcum kocamla kavga ettik de bu ay denemek istemiyorum :1no2:

aman be naslı kavga edersınız tabıkı ılışkılerde kavga olmazsa olazdır..ama mutlaka tabırı caızse kişilerın biri delıyse bırı akıllı olcak mutlaka .eğerkı cok cıddı bişey degılse fazla yıpratmayın ilşkinizi ya

aman be naslı kavga edersınız tabıkı ılışkılerde kavga olmazsa olazdır..ama mutlaka tabırı caızse kişilerın biri delıyse bırı akıllı olcak mutlaka .eğerkı cok cıddı bişey degılse fazla yıpratmayın ilşkinizi ya

kız bi gamsız bi gamsız şu dünyada bi annesi bi futbol var.
ben ha olmuşum ha olmamışım hiç eksikliğimi hissetmez eminim.
ama tartıştığımız konu çok ciddi öyle yenir yutulur bişey değil. o yüzden bu ay beklemek istiyorum.kendimide cezalandırıyorum bi yandan ama ne kadar ciddi olduğumu da görsün istiyorum. kolay kolay gönlümü alamaz bu sefer.zaten almayada çalışmıyo canımı sıkan o.
hem suçlu hemde umursamıyo...:oklava:Kötü Kazen

slm kizlar,nasli canini sikma guzelim ben kocamla kavga etmedim diyen yalan soyler,normal yani boyle seyler,butun hastaliklarin basi sinir stres o yuzden hicbirseyi kafana takma,allah korusun hasta olursun,kizlar ben bisey soracaktim intte yumurtlama gunum 25,30 diyordu bugun test yapsam cikarmi acaba,cok erken ama yaramaz cocuklar gibi yerimde duramiyorum

bencede naslıcım eminim bende dahil herkes evliliğinde bu tarz çalkantılar yaşamıştır. ama çoğu geçici biz eşimle tartışsakda 4 yıldır hiç küs uyumadık o olmazse ben ben olmazsam o sırnaşırız sonra. hi. ayrı yatmadık. bence sizinkide geçicidir. olayın detayını bilmiyoruz ama ailevi meseleleri çokda kurcalamak olmaz. sen en doğrusunu bileceksin tabikide ama olay soğuyunca sinirin yatışınca düşünürsün bunları. oluruna bırak bence

evet handefe haklısın aklıma geldikçe sinirleniyorum.
düşünmemek en iyisi..

şenliyurt selam ben kaç gün geçti adetin bilmiyorum ama ben efeye hamile kaldığımda adet olmam gereken gün yaptığım testte ikinci çok silikde olsa çıkmıştı hemde eczanelerde 2,5-3 ytlye satılan testlerle o sebeple adetin geçtiyse yap bence çıkar

kizlar kimse yokmu,cevap verin nolur hamileysem belli olurmu bugun test yapsam

canım ben burdayım.
baştan anlatsana. reglin geçeli kaç gün oldu.
durum ne ona göre yorum yapayım sana.

yazıyorum yazıyorum gitmiyo kız bi anormallik var sitede..

tekrar slm kizlar sizden cevap alamayinca gidip test aldim yaptim hatta,ama o kadar heyecanliydimki kucuk bi yapiskan vardi ustunde onu cikarmayi unutmusum sonuc husran yani,bozdum testi hicbisey cikmadi,adetim 21 inde oldu kizlar cok kisa iki gun suruyo,intten hesapladim 25,30 arasi yumurtlama gunu yaziyo,benim adetim sik ve az oluyo enfazla 15 inde olur gene,ploraktinim yuksekti ondan bebek olmuyomus bu ay o düstüya ondan heveslendim iste bian,bu ay odu oldu olmadi gelecek ay olmaz sanirim cunku bu melet ilaci kullanmayinca hemen cikiyomus,e ilac kullanirken zaten cocuk yapamiyorum oooooooooooof of,tek basima kaldim koca dunyada,rabbim bi bebek nasip eyle nolurr

kizlar bide kk nin baska bi bolumunde bi kiz dua yazmis,yillar once teyzesinin cocugu olmamis hoca onun icin yazip vermis teyzesinin cocugu olmus,valla dogrumu bilmem ama isteyenler bi baksin,gogsune yazacakmissin o kendi kendine silinene kadar orda duracakmis,ve o yazi gogsundeyken birlikte olunacakmis(TABI CARPILMAZSAK) dua buydu kizlar;ebubekir siddik raduyallahuanha ömeri faruk osmanu zinnureyni raduallahuanha aliyyel murtaza raduallahuanha,yapip yapmamak bizlere kalmis ama acikcasi ben cesaret edemem

Back
X