erken hamilelik belirtileri :) inşallah öyledir

Merhaba,
Uzun süredir buradan erken hamilelik belirtilerine bakıyorum, faydam olsun istedim.
Benim aşırı gazım oldu ve geceleri tuvalete gitmeye başladım adetten bir hafta öncesinden oradan şüphelenmiştim.

Kızlar bende bu ay 14 nisan bat. bekliyorum. Normalde 3 4 gün öncesinden şişkinlik kasıkta ağrı olurdu ama bu ay halsizlik yorgunluk oldu. kasıklarda ağrıdan çok hep bir hafif ağrılı gibi his var midem de gaz yapıyor. şişkinlik de yok.
Erken gebelik olmuş mu diye 10 nisanda test yaptım negatifti. kendi sabırsızlığım yüzünden de üzüldüm.
Diyorum yarın kan versem de baksam mı yoksa pazartesiye bırakıp adetimin gecikmesini mi görsem.
Öyle daha garanti olur çünkü. Tabi hepsi nasip...

Merhaba ben de 3 aydir bebek dusunuyorum, bu gun regl gunum ama henuz olmadim ve burada arastirdigim hicbir belirtiyi yasamadim kasik agrisi disinda. Bence regl gecmedikce gebelik anlasilmaz.

Kizlar selam, bende yeni katildim.. Yorum almak istiyorum.
3 yillik evliyim yaklasik 2 yildir esimle bebek istiyoruz. Gecen sene hamile kaldim ama dusuk ile sonuclandi malesef. Yaklasik 7 aydir tekrar deniyoruz.
Benim siklüsüm uzun suruyor (bazen 33, bazen 35..)

Normalde adetim 18/04 gelmesi lazim, bugun ayin 13'ü, yani daha 5 gün var, ama benim bugün sanki hamilelik belirtileri gibi belirtilerim basladi:
* özellikle sol kasigimda ara ara batmalar
* hafif bel/bacak agrisi
* kendimi cok tuhaf hissediyorum, dunya yansa umrumda degil oyle bi bosvermislik var
* havada yuruyorum sanki oyle dalgin, bos, sersem,..
* goguslerimde dolgunluk (iliskiden 2 gun sonra inanilmaz gögüs uclarim hassaslasti dokunamiyorum bile, bu yaklasik 2-3 gun surdu sonradan gögüslerim buyumeye basladi suan sis, dolgun)
* mide bulantisi varla yok arasi psikolojikmi bilmiyorum
* cok yorgun hissediyorum kendimi, uyumak istiyorum
* cok fazla yememe ragmen karnimda yada midemde bilmiyorum tam neresi inanilmaz sislik hissediyorum..

Acaba hamile olabilirmiyim?

Kizlar selam, bende yeni katildim.. Yorum almak istiyorum yoksa kafayi yicem :KK43:
3 yillik evliyim yaklasik 2 yildir esimle bebek istiyoruz. Gecen sene hamile kaldim ama dusuk ile sonuclandi malesef. Yaklasik 7 aydir tekrar deniyoruz.
Benim siklüsüm uzun suruyor (bazen 33, bazen 35..)
Normalde adetim 18/04 gelmesi lazim, bugun ayin 13'ü, yani daha 5 gün var, ama benim bugün sanki hamilelik belirtileri gibi belirtilerim basladi:
* özellikle sol kasigimda ara ara batmalar
* hafif bel/bacak agrisi
* kendimi cok tuhaf hissediyorum, dunya yansa umrumda degil oyle bi bosvermislik var
* havada yuruyorum sanki oyle dalgin, bos, sersem,..
* goguslerimde dolgunluk (iliskiden 2 gun sonra inanilmaz gögüs uclarim hassaslasti dokunamiyorum bile, bu yaklasik 2-3 gun surdu sonradan gögüslerim buyumeye basladi suan sis, dolgun)
* mide bulantisi varla yok arasi psikolojikmi bilmiyorum
* cok yorgun hissediyorum kendimi, uyumak istiyorum
* cok fazla yememe ragmen karnimda yada midemde bilmiyorum tam neresi inanilmaz sislik hissediyorum..

Acaba hamile olabilirmiyim?

Hanımlar 2 nisan son adetimin ilk günü idi bugün 20 nisan yaklaşık 7 gün önce eşimle bi ilişkimiz oldu iki gece önce belim karnım mide bulantım kramplar yüzünden acile gittim doktor gebelik varmı dedi bilmiyorum dedim beta hcg testi istedi sonuç negatif çıktı ve bana aksef isimli bi antibiyotik yazdı ama ben acaba gene olablirmiyim diye düşünmeden edemiyorum beş gün içinde belli olmayablir kullanıp kullanmama konusunda tereddütlüyüm yardım edin

Bilgilerinizde yaşınız 19 yaziyo niye yalan söylüyorsunuz
Herkes doğru kimlik bilgilerini yazmak zorunda değil ki burda amaç ortak sorunları paylaşmak kimliğini ve yaşını herkese deşifre etmek zorunda değil

Merhaba ben ben de hamile olabilecegimi dusunerek yazmistim ve adetim gecikmeden de kasik agrisi disinda belirtim yoktu bir kac gun gecikince siskinlik gogus hassasiyeti bel agrisi gibi belirtilerim olmustu testte de pozitifti ama malesef bir hafta sonra kanamam oldu ve dis gebelik oldugu anlasildi. Kisiden kisiye degisiyordur mutlaka belirtiler.

kızlar merhaba ben yeni üye oldum ve 3 aydır sürekli bu sitede erken hamilelik belirtilerini okuyup kafayı yiyorum :) eşimle 3 aydır deniyoruz fakat hala bi gelişme yok. bu ayda yumurtlama günü ve öncesi günlerde birlikte olduk ve yumurtlama gününden bir yada iki gün sonra kasıklarımda inanılmaz bir ağrı başladı en fazla yarım dakika girip çıkıyor ve hergün ağrıyor sanki adet olacakmışım gibi ve göğüs uçlarım çok hassaslaştı sürekli yemek yeme isteği var başkada herhangi bir belirti yaşamıyorum adetime 6 gün kaldı olma hamile olma ihtimalim nedir beklemek inanın çok zor geliyor

Affedersin iliskiye yeni girdim dediniz vajinismus mu olmuştunuz
hanımlar merhabaa ben yeni katıldım bu siteye biz eşimle evlendik ve bir süre ilişki yaşayamadık ben en son 31 ocal ta adet oldum 29 günde bir adet oluyorum eşimle ilk ilişkimizi 17 şubatta gerçekleştirebildik o günden sonra bende bel ağrısı ve kaşık ağrısı çok oldu ama göğüs ağrım yok adet olacağım zamanda hiç olmazdı hamileliğin bu kadar erken belirtisi olablirmi acaba

Back
X