Erken hamilelik belirtileri

hayat16_35

Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2019
7
0
6
41
Kizlar erken hamilelik belirtileri nelerdir kaçıncı gün görüldü.bide yumurtlama günleri girilen ilişkide kesin hamilelik olurmu

Halsizlik yorgunluk göğüs hassasiyeti kasık karin ağrısı gibi adet öncesi belirtilerin aynıları erken gebelik belirtisi ayni zamanda. Ayırt etmek pek mümkün değil. Akintinin rengi ve dokusu daha farkli oluyor bende oyle olmustu burda da okumustum epey kişide. Yumurtlama gunu girilen her iliskide gebelik kesin olur diye bişey soylenemez bence pekala aylarca deneyip gebe kalamayanlar oluyor

Kizlar erken hamilelik belirtileri nelerdir kaçıncı gün görüldü.bide yumurtlama günleri girilen ilişkide kesin hamilelik olurmu
Maalesef hepsi kişiye özel oluyor . Yumurtlama günü girilen ilişki de de kesin hamilelik olmaz . Allah ne zaman “ol” der o zaman olur . Sen hamile değilim sanarsın üç ay üstüne görürsün dört aylıkken de gebe olduğunu öğrenebilirsin . Heeeeepsi birer ihtimal heeeepsi yaşanabilecek şeyler . Dua etmek lazım

merhaba hanımlar bende bişey sormak istiyorum en son 5 şubatta regli oldum son 3gündür kasıklarıma kramp giriyor ve lekelenmem var geçen hafta test yaptım ama çıkmadı hamile olma olasılığım var mı?

Back
X