- 28 Ekim 2013
- 33
- 7
- 16
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
en garantisi adet gecikmesini beklemek cnm. cunku gercekten ben kaç ay bi sürü belirti yaşadım kesin hamileyim dedim adet oldum. Ama 1 ay hic bisi yamasadan hamile olduğumu öğrendim o donem adete 5 gun kala çok şiddetli bel ağrım olmustu heralde adet olcam dedim ama olmadim. ama malesef bebisim bana tutunamadiArkadaslar hamilelik sadece adet gecikincemi belli olur adet gecmrden vucudumuzda bazi degisiklikler olurmu hamile kalan arkadaslarim neler hissetnz yda adet gecikmedende hissettnz mi hamile oldgnuzu hic belirti hissetmeyipte sonradan hamile oldugunu ogreneniniz varmi ?
Yorumunuz ixn cok teskkur ederm bnde iki gun snra adet olmam lazm sadece goguslrde bi agri vr bklm inslhh hamileymdr ama blirtm yok dha uzgunmBenim de hicbir belirtim olmadı.. Kaldı ki okadar belirti aramama ragmen. Regle 2 gun kala bel kasık agrim oldu aynı adet olacakmışim gibi.. Belirtiler adet gecince basladi.. En siddetli belirtiler ise 6.haftadan sonra.. O yüzden belirti arayıp kendinizi yipratmayin..
Benim belirtilerim hep adet belirtileriyle ayniydi goguslerde hassasiyet kasiklarda batma gibi bi agri mide bulantilarim hep cocuklarimi ultrasonda gordukten sonra basliyor benim :) birde istahim aciliyor ucuncuye hamileyim hep bende boyleydi
Ya inslhh bnde hamileymdr taBenim belirtilerim hep adet belirtileriyle ayniydi goguslerde hassasiyet kasiklarda batma gibi bi agri mide bulantilarim hep cocuklarimi ultrasonda gordukten sonra basliyor benim :) birde istahim aciliyor ucuncuye hamileyim hep bende boyleydi
canım hiç belirti hissetmeden hamile kalan da var. adete 1 hafta kala belirtileri başlayanda var. genelde göğüs ağrısı hassasiyet karında batma tarzı kramplar bel ağrısı oluyor.Arkadaslar hamilelik sadece adet gecikincemi belli olur adet gecmrden vucudumuzda bazi degisiklikler olurmu hamile kalan arkadaslarim neler hissetnz yda adet gecikmedende hissettnz mi hamile oldgnuzu hic belirti hissetmeyipte sonradan hamile oldugunu ogreneniniz varmi ?