erken hamilelik belirtileri

HUZUR22

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2013
33
7
16
Arkadaslar hamilelik sadece adet gecikincemi belli olur adet gecmrden vucudumuzda bazi degisiklikler olurmu hamile kalan arkadaslarim neler hissetnz yda adet gecikmedende hissettnz mi hamile oldgnuzu hic belirti hissetmeyipte sonradan hamile oldugunu ogreneniniz varmi ?

en garantisi adet gecikmesini beklemek cnm. cunku gercekten ben kaç ay bi sürü belirti yaşadım kesin hamileyim dedim adet oldum. Ama 1 ay hic bisi yamasadan hamile olduğumu öğrendim o donem adete 5 gun kala çok şiddetli bel ağrım olmustu heralde adet olcam dedim ama olmadim. ama malesef bebisim bana tutunamadi

Benim de hicbir belirtim olmadı.. Kaldı ki okadar belirti aramama ragmen. Regle 2 gun kala bel kasık agrim oldu aynı adet olacakmışim gibi.. Belirtiler adet gecince basladi.. En siddetli belirtiler ise 6.haftadan sonra.. O yüzden belirti arayıp kendinizi yipratmayin..

Adet olmama 4 gün var ama Rahmimde kasılma var özellikle sol tarafta. Yatağa yattığımda fena bir kasılma var çekilme gibi bu ne ola ki?

Yo
Yorumunuz ixn cok teskkur ederm bnde iki gun snra adet olmam lazm sadece goguslrde bi agri vr bklm inslhh hamileymdr ama blirtm yok dha uzgunm

Benim belirtilerim hep adet belirtileriyle ayniydi goguslerde hassasiyet kasiklarda batma gibi bi agri mide bulantilarim hep cocuklarimi ultrasonda gordukten sonra basliyor benim :) birde istahim aciliyor ucuncuye hamileyim hep bende boyleydi

Benim belirtilerim hep adet belirtileriyle ayniydi goguslerde hassasiyet kasiklarda batma gibi bi agri mide bulantilarim hep cocuklarimi ultrasonda gordukten sonra basliyor benim :) birde istahim aciliyor ucuncuye hamileyim hep bende boyleydi
Ya inslhh bnde hamileymdr ta

Ben hamile olduğumu göğsümde beliren yeşil damardan anlamıştım Başka da hic Bi farklılık olmadi ayni adet sancıları sivilceleri

Kızlar merhaba bana yardımcı olun ben 2 senelik evliyim ve 2 senedir korumasız ilişki Bebek istıyorum ama hiç hamile kalamadım gerekli yerlere gittik eşimle fakat hep hap ilaç bi sürü vs oyalandık ve 2 senedir her adetim gününden 5 gün 6 gün erken oluorum bu ay olmadım erken tam günü 13 mayıs ama erken olsaydım 9 mayıstı olmadım 13 mayıs aksamı hafif bi kanamam oldu sabahı adet olmasaydım idrar testi yapacaktım oldum diye yapmadım sonra içime bi kurt düştü ve yaptım ilk 5 dk ikinci cizgi hafif çıktı sonra belirginleşti ama bu Arada kasık Ağrı'm bel Ağrı'm ve kanamam devam ediyor iki ayı doktora gittim vajinal muane oldum ikiside gebelik yok dedi bi doktor kan tahlili yaptı yüzde 70 var hamilelik ama düşmüş olabilir Bebek dedi tam emin değiliz persembe sabahı tekrar gel kan vermeye dedi sizce ne olabilir bi fikri olan böle yaşananlar varmı içimizde

canım hiç belirti hissetmeden hamile kalan da var. adete 1 hafta kala belirtileri başlayanda var. genelde göğüs ağrısı hassasiyet karında batma tarzı kramplar bel ağrısı oluyor.

Merhaba konunu üzerinden çok geçmiş ama birine faydam olur diye yazmak istedim. Ben normal adetimden 1 hafta kadar önce kanama geçirdim tabiki adet oldum sandım. Çünkü nette okuduğum yerleşme kanamalalarına benzemiyodu. Tamam normal adetim gibi yoğun değildi ama öyle bir iki damlada değildi. 2 günde 1 ped gibi. 4 gün az az sürdü. Hatta kansızlıktan az geldiğini düşündüm. Çünkü söylenen başka hiç bir belirti yoktu. Yanlızca kasıklarımın alt tarafında sürekli bir şişlik hissi bi sızlama vardı oda adetten sandım. Kanama bitincede o sızlama bir türlü geçmedi. 1-2 kez de hafif bir baş dönmesi ama öyle aman değil yani. Olmaz ama acaba mı dedim. Yaklaşıl 10 gün sonra halsizlik kasık ağrılarım biraz daha arttı. Bende gebelik testi yapmaya karar verdim. Ve pozitifti arkadaşlar. Doktora gittim ve düşük tehlikesi olduğunu söyledi. -ama çok şükür şu an herşey yolunda 9 haftalık hamileyim. Bir dahada kanama geçirmedim. Umarım size faydası olur. İnanın yazdıklarım dışında ne göğüs ağrısı ne miğde bulantısı hiç bir şey geçirmedim. Dediğim gibi sadece kasıklarda bir doluluk hissi o kadar.

Kızlar merhaba. Bir ay önce iki haftada bir dostinex kullandım. Süt hormonum 37 idi. Bu ay tam gününde kahverengi lekelenme oldu sadece. Adetimin üçüncü günündeyim ve kan yok gibi. Hiç bir şekilde adet sancısı göğüs ağrım olmadı hatta adet olmadan önce açılan iştahım bile olmadı. Bu durumu yaşayan ya da bilgi verebilecek olan var mı?
Yerleşme kanaması diyenler vardı okudum ama bu kadar düz şekilde hamile olamam sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…