Erken hamilelik belirtisi mi sizce?

felsefeci1010

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ağustos 2025
45
10
3
31
Merhabalar kızlar ben 15 agustosta adet oldum ve 5 gün kadar sürdü. Adetten sonraki hafta haftada 2 yada 3 kez birliktelik yaşadık. Bu hafta ise yani 3 gündür üst üste birliktelik yaşadık. Normalde adetlerim 30-35 gün arasında olur ve şuan adetime 17 gün falan var ve benim kasik ağrılarım hafiften var ve bugün daha çok hissetmeye başladım. Sanki adet olacakmışım gibi ama daha yakında değil gibi. Normalde 2 hafta önce bile böyle hafif ağrılarım olur. O yüzden emin olamıyorum . Sizin öngörünüz nedir?

Adetten sonra 2 hafta geçmiş hala nasıl 17 gün var ya 😂
O kadar erken hissedilen bişey değildir bence.20 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ne belirtiler yaşadım 6 gün gecikmem bile oldu .
Çok dinlememek lazım.
Gecikmeyi bekle inşallah hamilesidir

Adetten sonra 2 hafta geçmiş hala nasıl 17 gün var ya 😂
O kadar erken hissedilen bişey değildir bence.20 aydır hamile kalmaya çalışıyorum ne belirtiler yaşadım 6 gün gecikmem bile oldu .
Çok dinlememek lazım.
Gecikmeyi bekle inşallah hamilesidir
Dediğim gibi benim adetim 30-35 gün arasında oluyor yani 2 hafta geçtiyse 17 gün kalması normal değil mi? Döngüm bu şekilde, gecikmeyi bekleyeceğim fakat çok var o yüzden buradaki cAnım kadınlara sormak istedim, çok teşekkürler

İnanın bende bilmiyorum her ihtimal geliyor aklıma üşüttüm diye mi kasığım ağrımaya başladı bile diyorum , ama tatlı bir kasik ağrısı adete yaklaşan ağrılar gibi
Benim adet günümden sonra aynı şeyler başladı adet olacakmışım gibi ve yoğun sancılar çektim göğüslerim falan da aşırı hassaslaşmıştı belki sizinki erken belirti vermişte olabilir herkeste farklı oluyor sonuçta test yaptınız mı hiç

Benim adet günümden sonra aynı şeyler başladı adet olacakmışım gibi ve yoğun sancılar çektim göğüslerim falan da aşırı hassaslaşmıştı belki sizinki erken belirti vermişte olabilir herkeste farklı oluyor sonuçta test yaptınız mı hiç
Yok daha yapmadım çünku erken gibi geliyor ümitlenmek istemiyorum ama kasik ağrılarım bugün bildiğiniz adet öncesi gibi agrimaya başlayınca acaba dedim? Gogsumde herhangi bir farklı durum yok şuan

Merhabalar kızlar ben 15 agustosta adet oldum ve 5 gün kadar sürdü. Adetten sonraki hafta haftada 2 yada 3 kez birliktelik yaşadık. Bu hafta ise yani 3 gündür üst üste birliktelik yaşadık. Normalde adetlerim 30-35 gün arasında olur ve şuan adetime 17 gün falan var ve benim kasik ağrılarım hafiften var ve bugün daha çok hissetmeye başladım. Sanki adet olacakmışım gibi ama daha yakında değil gibi. Normalde 2 hafta önce bile böyle hafif ağrılarım olur. O yüzden emin olamıyorum . Sizin öngörünüz nedir?
Adete 17 gün kala gebelik belirtisi olmaz
Yumurtlama ile alakalıdır
Yumurtlama zaten 14 gün kala olur

Yok daha yapmadım çünku erken gibi geliyor ümitlenmek istemiyorum ama kasik ağrılarım bugün bildiğiniz adet öncesi gibi agrimaya başlayınca acaba dedim? Gogsumde herhangi bir farklı durum yok şuan
Belirti verdiyse beta artmıştır bence test yapıp bakabilirsin ya da kan verirsen daha net sonuç alırsın

Benim 15 gün falan önce başladı,normaldekinden daha erken yumurtladım o ay☺️
Tamam erken yumurtladıysanız erken adet olursunuz hamilelik olmasaydı.
Yani geçen ayın regl tarihine göre 15 gün var diyemeyiz.
Yumurtlamadan 14 gün somra regl başlar
Buna göre hesaplarsak mesela ben yumurtlamanın 11.günü silik çizgi ile öğrendim
Yani
Adete 3 gün kala

Bunu anlatmak istedim.

Back
X