- 24 Ekim 2025
- 9
- 0
- 1
- 25
- Konu Sahibi Seenozzz6060
-
Teşekkür ederimm cevabınız içinolabilir. 14. günde yapın
Benim göğüslerim çok şişti ilk olarak sonra belim çok ağrıdı şimdi de kasıklarıma sancı giriyor resmen eğilemiyorum hiç ama benim ilk denemem ondan da olabilir ilk olduğu için vücut tepki de vermiş olabiliray aynı şeyleri 2 aydır bende yaşıyorum geçen ay bir sonuç alamadım bu ayda sağ kasık bel ağrısı alt karın batmaları var ilişkilerden sonra bunları yaşamamız normal mi?
Ama ilk denemede hamile kalan çokEvet yavrum ilkse vücut sperme tepki gösteriyor ilk ay benimde çok şiddetli olmuştu yürürken bile zorlanıyordum bu ay daha az yaşıyorum ama insan umutlanıyor kaç testi boşa harcadım
Evet 2.denememizdi bu ay gecikmeyi bekliyorum şimdiAma ilk denemede hamile kalan çokseninki de boşa olmamış bence umutlanmak güzel duygu bu arada 2. Denemen mi?
İnşallah nasip olur her ikimize deEvet 2.denememizdi bu ay gecikmeyi bekliyorum şimdi
İnşallah canım, 5 gün var senin ne zamanİnşallah nasip olur her ikimize desenin adete kaç günün var?
1 hafta var benimde inşallah olumlu sonuçlanırİnşallah canım, 5 gün var senin ne zaman
Geçen ay bende çok yazdım araştırdım sordum sperm vücuda ilk kez girdiğinde vücudumuz böyle tepki veriyormuş adete kadar devam ediyormuş bu ağrılar normalmiş inşallah çok beklemeden hamile kalırız süpriz olucak artık kalana kadar bu ağrılar her ay normalmiş ilişkiden sonra1 hafta var benimde inşallah olumlu sonuçlanırzaten adet olmuşum gibi davranıyor vücudum 10 gündür göğüs şişkinliği ilk kez yaşadığım bir durum
Evet bende burada okudum yaşayanlar olmuş yine en doğrusu adet gününü beklemek sabırlı olmak sanırım aksi halde yapılan testlerde cevap vermiycek ziyan olacaktırGeçen ay bende çok yazdım araştırdım sordum sperm vücuda ilk kez girdiğinde vücudumuz böyle tepki veriyormuş adete kadar devam ediyormuş bu ağrılar normalmiş inşallah çok beklemeden hamile kalırız süpriz olucak artık kalana kadar bu ağrılar her ay normalmiş ilişkiden sonra
Evet yavrum boşuna erkenden testlerini çöpe atma stres yapmamaya çalışmamız gerek günümüzü bekleyelim en doğru sonucu alırızEvet bende burada okudum yaşayanlar olmuş yine en doğrusu adet gününü beklemek sabırlı olmak sanırım aksi halde yapılan testlerde cevap vermiycek ziyan olacaktırdilerimki her ikimizde olumlu sonuç alırızz
KesinlikleEvet yavrum boşuna erkenden testlerini çöpe atma stres yapmamaya çalışmamız gerek günümüzü bekleyelim en doğru sonucu alırız
Sende mutlaka yaz yavrumKesinlikledöngü gününde buraya yazmayı unutma haberleşelim yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?