Erken hamilelik belirtisi mi?

Seenozzz6060

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Ekim 2025
9
0
1
25
Kızlar adetime 1 hafta var yumurtlamanın üzerinden 9 gün geçti ve bu süreçte aşırı bel ağrım oldu ve göğüslerimde şişkinlik var bugün de kasık ağrılarım başladı eğilemiyorum hiç yaşayan oldu mu? Ne zaman test yapmalıyım?

ay aynı şeyleri 2 aydır bende yaşıyorum geçen ay bir sonuç alamadım bu ayda sağ kasık bel ağrısı alt karın batmaları var ilişkilerden sonra bunları yaşamamız normal mi?

ay aynı şeyleri 2 aydır bende yaşıyorum geçen ay bir sonuç alamadım bu ayda sağ kasık bel ağrısı alt karın batmaları var ilişkilerden sonra bunları yaşamamız normal mi?
Benim göğüslerim çok şişti ilk olarak sonra belim çok ağrıdı şimdi de kasıklarıma sancı giriyor resmen eğilemiyorum hiç ama benim ilk denemem ondan da olabilir ilk olduğu için vücut tepki de vermiş olabilir

Evet yavrum ilkse vücut sperme tepki gösteriyor ilk ay benimde çok şiddetli olmuştu yürürken bile zorlanıyordum bu ay daha az yaşıyorum ama insan umutlanıyor kaç testi boşa harcadım

Evet yavrum ilkse vücut sperme tepki gösteriyor ilk ay benimde çok şiddetli olmuştu yürürken bile zorlanıyordum bu ay daha az yaşıyorum ama insan umutlanıyor kaç testi boşa harcadım
Ama ilk denemede hamile kalan çok ☺️ seninki de boşa olmamış bence umutlanmak güzel duygu 😊 bu arada 2. Denemen mi?

1 hafta var benimde inşallah olumlu sonuçlanır 🥰 zaten adet olmuşum gibi davranıyor vücudum 10 gündür 🥲 göğüs şişkinliği ilk kez yaşadığım bir durum
Geçen ay bende çok yazdım araştırdım sordum sperm vücuda ilk kez girdiğinde vücudumuz böyle tepki veriyormuş adete kadar devam ediyormuş bu ağrılar normalmiş inşallah çok beklemeden hamile kalırız süpriz olucak artık kalana kadar bu ağrılar her ay normalmiş ilişkiden sonra

Geçen ay bende çok yazdım araştırdım sordum sperm vücuda ilk kez girdiğinde vücudumuz böyle tepki veriyormuş adete kadar devam ediyormuş bu ağrılar normalmiş inşallah çok beklemeden hamile kalırız süpriz olucak artık kalana kadar bu ağrılar her ay normalmiş ilişkiden sonra
Evet bende burada okudum yaşayanlar olmuş yine en doğrusu adet gününü beklemek sabırlı olmak sanırım aksi halde yapılan testlerde cevap vermiycek ziyan olacaktır 🥰 dilerimki her ikimizde olumlu sonuç alırızz 🌺🌺

Evet bende burada okudum yaşayanlar olmuş yine en doğrusu adet gününü beklemek sabırlı olmak sanırım aksi halde yapılan testlerde cevap vermiycek ziyan olacaktır 🥰 dilerimki her ikimizde olumlu sonuç alırızz 🌺🌺
Evet yavrum boşuna erkenden testlerini çöpe atma stres yapmamaya çalışmamız gerek günümüzü bekleyelim en doğru sonucu alırız

Back
X