ERKEN HAMİLELİK TESTİ NE ZAMAN YAPMALIYIM

Aylinnn000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mart 2020
146
96
28
29
Merhaba,
Biz şubat 29unda ilişkiye girdik. Takvim uygulamasından kontrol ettiğimde yüksek hamile kalma şansı yazıyor. Korumasız olarak ilişki yaşadık ama ben hemen tuvalete gidip idrarımı yaptım. 1 martta yumurtlama günümdü. Daha sonra martın 2snde yine korumasız olarak ilişkiye girdik takvimde hamişe kalma şansı orta yazıyordu. Birde son olarak 8 martta ilişkiye girdik. Adet günüm martın 15i, yani adet olmama 5 gün var. Ama bende mide yanması, sık idrar çıkma, hadif mide bulantısı, aşırı yemek yeme, belim ve ayaklarımda ağrılar oluyor. Geceleri sıcaktan uyuyamıyorum. Aşırı derecede ateş basıyor. Bu hamilelik belirtisi olabilir mi? Yani şöyle söyliyim. İlişkiden sonra idrar yapmış olmam hamile olmama engel olabilir mi? Erken hamilelik testi yapsam adetimden 5 gün önce sonuc verir mi? Bilgi verebilirsiniz çok sevinirim...

Iyi olanlar 6 gün önce de sonuç verebiliyor. Varsa imkânınız kan verin daha net olur. :KK51:

Peki bu anlattıklarıma göre hamile olabilir miyim? İdrarımı yapmama rağmen ,😊
olabilir ben bu tarz şeyelere hiç dikkat etmedim hemen ayağa kalktım tuvalete girdim vs. ilk denememizde hamile kaldım.yumurtlalığa milyonlarca sperm hücresi gidiyor bu tarz durumların döllenmeye etkisi olduğunu düşünmüyorum o yüzden :KK76:

Az önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı 😔🤦
Ben de reglimden 5 gün önce erken gebelik testi yaptım negatif çıktı reglimden bir gün önce normal gebelik testi ile yaptım açık pembe çizgi çıktı sonra kana gittim kanda da pozitif çıktı

Bende test yapmaya korkuyorum bugün 32.gun normalde 28 günde bır oluyorum okadar cok istiyorum ki hamilelik her dakika benim için bir umut

Merhaba,
Biz şubat 29unda ilişkiye girdik. Takvim uygulamasından kontrol ettiğimde yüksek hamile kalma şansı yazıyor. Korumasız olarak ilişki yaşadık ama ben hemen tuvalete gidip idrarımı yaptım. 1 martta yumurtlama günümdü. Daha sonra martın 2snde yine korumasız olarak ilişkiye girdik takvimde hamişe kalma şansı orta yazıyordu. Birde son olarak 8 martta ilişkiye girdik. Adet günüm martın 15i, yani adet olmama 5 gün var. Ama bende mide yanması, sık idrar çıkma, hadif mide bulantısı, aşırı yemek yeme, belim ve ayaklarımda ağrılar oluyor. Geceleri sıcaktan uyuyamıyorum. Aşırı derecede ateş basıyor. Bu hamilelik belirtisi olabilir mi? Yani şöyle söyliyim. İlişkiden sonra idrar yapmış olmam hamile olmama engel olabilir mi? Erken hamilelik testi yapsam adetimden 5 gün önce sonuc verir mi? Bilgi verebilirsiniz çok sevinirim...

Belirtiler hamilelik belirtisi de olabilir adet öncesi belirtileri de olabilir psikolojik te olabilir
Idrarinizi yapmış olmaniz engel olmuş ta olabilir olmamış ta olabilir. Sorularınız kesin cevabı olan sorular değil 😊 erken hamilelik testi dediğiniz normalidrar testinden dahaönce sonuç veren bir test mi? Test elinizde varsa içinizi rahatlatmak için yapin isterseniz. Ama negatif çıkarsa hemen üzülmeyin bence. Benim idrar testim adete 3 gün kala da adetten 4 5 gün sonra da negatif çıktı 😅 sabret diyecem ama o heyecanı biliyorum😊

Peki bu anlattıklarıma göre hamile olabilir miyim? İdrarımı yapmama rağmen ,😊
Canım zaten spermler yerçekimiyle hareket etmezler. Yani senin idrarını yapmana kadarki sürede ilerliyorlar bu konuda banu çiftçinin videolarını izlemeni tavsiye ederim. Ben çok beğenmiştim gayet öğretici.

Back
X