Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence direkt laboquick al salı sabah falan yap varsa cıkar istersen erken gebelik testini de alabilirsin. lanoquick güvenilir bi markaHangi marka almam lazim kizlar henuz 10 gun gecmediregl olmama 6 gun var
regl günümüz aynı büyük gün yarın yaniAmin kizlar :) benm bekledigim regl 5 ocakta ben bu iki testi de alip denesem olur dimi :) illa adet gecikmesini mi beklemem lazim
Bende oldum ; ( Zir zir ağlayasim varAdet oldum malesef hamile degilmisim![]()
Benim telefondaki uygulaama yanlis sonuc cikarmis bana bu dogurgan zamani nasil hesaplamak lazim. Telefona regl baslangicini yazinca bizim denedgmz gunler orta ve dusuk ihtimal olrk cikti oysa biz yuksek diye gorunce denemistkBende oldum ; ( Zir zir ağlayasim var
adetin ilk gününü sayarak 12.13.14.15.16.17. 18.günler ihtimal yüksek günler ama adetin bitincede o arada boş geçmemek lazım ihtimal günler bitincede yeni adetine yakın günlerdede ara ara denemeli biz bu ay hiç boş durmadık ama olmadıBenim telefondaki uygulaama yanlis sonuc cikarmis bana bu dogurgan zamani nasil hesaplamak lazim. Telefona regl baslangicini yazinca bizim denedgmz gunler orta ve dusuk ihtimal olrk cikti oysa biz yuksek diye gorunce denemistk