Hanimlar merhaba regl gecikmesini beklemeden hamile olup olmadigimizi ogrenmenin bir yolu var mi ?kan ve idrar testi icinde gecerli ayrica kan testi en erken ne zaman yapilabilir.
kaset testte 3 gün kala öğrendim. öyle hayalet falan değil bariz belirgin ama silik çizgiyle. erken testlerde görünür mutlaka
kan testi de yumurtlamadan 10 gün sonra sonuc verir
Benim telefondaki uygulaama yanlis sonuc cikarmis bana bu dogurgan zamani nasil hesaplamak lazim. Telefona regl baslangicini yazinca bizim denedgmz gunler orta ve dusuk ihtimal olrk cikti oysa biz yuksek diye gorunce denemistk
Benim telefondaki uygulaama yanlis sonuc cikarmis bana bu dogurgan zamani nasil hesaplamak lazim. Telefona regl baslangicini yazinca bizim denedgmz gunler orta ve dusuk ihtimal olrk cikti oysa biz yuksek diye gorunce denemistk
adetin ilk gününü sayarak 12.13.14.15.16.17. 18.günler ihtimal yüksek günler ama adetin bitincede o arada boş geçmemek lazım ihtimal günler bitincede yeni adetine yakın günlerdede ara ara denemeli biz bu ay hiç boş durmadık ama olmadı
kızlar merhaba konuma yenıden yazma geregı duydum cunku ıcınden cıkamadıgım bır olay yasadım. gecen ay pahalı olan erken gebelık testlerının hepsını aldım :) ama regl oldum tabı. bu ay korunmasız bır kac ılıskımız oldu ama yumurtlama zamanıymıs falan dıye kafa yormadık nasıpte varsa olur dıyoruz ve korunmuyoruz artık olur olmaz bılmıyorum neyse. 4 defa farklı ama bırbırıne yakın zamanlar da oldu benım de 1 şubatta regl olmam lazım suan 2 gün var görülüyor. içime kurt yenıden düştü ve dün test aldım bırını aksam yaptım ve negatıf cıktı hıc t cızgısınde bırsey dıkkatımı cekmedı sonra neyse dıgerını de gun gecerse yaparım yada yarın sabah yaparım dedım kaldırdım kenara. sabah tabı dayanamadım ve ılk ıdrarla testı yaptım 5 dk sonunda t cızgısının beyaz ama cızgınn yerının bellı oldugunu gordum oncekı testlerde t cızgısnn yerı dahı bellı olmuyordu ama bunda yerı bellı oldu ama dedıgım gıbı beyazdı cok dıkkatlı bakınca gorunuyor fotografta falan hıc bellı olmuyor hatta ben yanılıyorum dıye dusunup ısyerındekı kadınada gosterdım o da gordu ama beyaz cızgı yanı kırmızı pembe degıl. acaba o cızgı hep var mıydı test mı bozuktu anlamadım hamıle mıyım bılmıyorum. kasıkta hafıf agrım var bıraz belıme vuruyor gıbı karnım sıs kabızım kı bunlar regl olacagım zamanda da olan seyler ve uyku halım var 1 2 ye kadar oturan ben sımdı 10 11 diyince uyumak ıstıorm