- Konu Sahibi kitana1981
-
Bat ne zamandi canımMerhaba kızlar son 2 gündür çok kötü bel ağrısı çekiyorum. Göğüslerim şişti ve ruh halim çok karmaşık sanki herşey üstüme üstüme geliyor. Bugün hızlı test aldım. Negatif çıktı ama çok umutluydum erken mi sizce sonuçta belirtiler iki gündür var.
Bata daha 6 gün var canımB
Bat ne zamandi canım
Erken yapmışsın testi erken gebelik testini regle 2 3 kala yaparsan daha net sonuç alırsınBata daha 6 gün var canım
Ya ben laboratuvar da çalışıyorum. Ayda en az iki defa kanda beta bakıyorum. Piskolojim bozuldu sonunda çıksn da bitsin diye sabır edemiyorumErken yapmışsın testi erken gebelik testini regle 2 3 kala yaparsan daha net sonuç alırsın
Sabretmek çok zor gerçekten aslında çok çok isteğim de yok ama bu ikilemden kurtulmak istiyorum artık inşallah ikimizinde pozitif olur canımInanır mısın az önce bende yaptım aynı testi ve bende de negatif benim de 8 gun var daha ama midem bulandı 2 gündür bide göğüslerim sizliyo diye yapmıştım umutluydum ama malasef inşallah vardır da testte çıkmamıştır ikimizinde
Bu kadar kafaya takıp, tüm hayatınızı bunun üzerine odaklarsanız daha çoook negatif görürsünüz.Kafayi rahatlattığınız an pozitif göreceksiniz.Ya ben laboratuvar da çalışıyorum. Ayda en az iki defa kanda beta bakıyorum. Piskolojim bozuldu sonunda çıksn da bitsin diye sabır edemiyorumAz daha sabır bakalım
Bu şekilde hiç geçmez ki canım çok düşünmemeye çalış bı bakmışsın hamilesin inşallahYa ben laboratuvar da çalışıyorum. Ayda en az iki defa kanda beta bakıyorum. Piskolojim bozuldu sonunda çıksn da bitsin diye sabır edemiyorumAz daha sabır bakalım
Herkes sizin kadar şanslı olamıyor malasef evet kafaya takılmaması lazım bizde biliyoruz ama bazen uygulamada sıkıntı yasayabiliyoruzBu kadar kafaya takıp, tüm hayatınızı bunun üzerine odaklarsanız daha çoook negatif görürsünüz.Kafayi rahatlattığınız an pozitif göreceksiniz.
Kesinlikle katiliyorun bu kadar ustune dusup testler yaparsaniz zaten stresten olmuyor. Ne zaman rahata eriyorsunuz artik test yapmiyorsunuz ozaman hamile kaliyorsinuzBu kadar kafaya takıp, tüm hayatınızı bunun üzerine odaklarsanız daha çoook negatif görürsünüz.Kafayi rahatlattığınız an pozitif göreceksiniz.
Şanslı falan değilim.Zamanında ben de çok kafaya takıyordum.Tecrube ile sabit yani.Ne zaman rahat bıraktım kendimi,o zaman herşey değişti.Herkes sizin kadar şanslı olamıyor malasef evet kafaya takılmaması lazım bizde biliyoruz ama bazen uygulamada sıkıntı yasayabiliyoruz
Haklısınız galiba yine de bu aydan umutluyumKesinlikle katiliyorun bu kadar ustune dusup testler yaparsaniz zaten stresten olmuyor. Ne zaman rahata eriyorsunuz artik test yapmiyorsunuz ozaman hamile kaliyorsinuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?