Erken hamilelik testi

kitana1981

Guru
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2013
24
1
286
Şanlıurfa
Merhaba kızlar son 2 gündür çok kötü bel ağrısı çekiyorum. Göğüslerim şişti ve ruh halim çok karmaşık sanki herşey üstüme üstüme geliyor. Bugün hızlı test aldım. Negatif çıktı ama çok umutluydum erken mi sizce sonuçta belirtiler iki gündür var.

Eklentiler

• IMG_20220903_145955.webp
    44,6 KB · Görüntüleme: 64
B
Bat ne zamandi canım

6 gün çıkmayabilir, bat günü çıkar kesin

Inanır mısın az önce bende yaptım aynı testi ve bende de negatif benim de 8 gun var daha ama midem bulandı 2 gündür bide göğüslerim sizliyo diye yapmıştım umutluydum ama malasef inşallah vardır da testte çıkmamıştır ikimizinde

Sabretmek çok zor gerçekten aslında çok çok isteğim de yok ama bu ikilemden kurtulmak istiyorum artık inşallah ikimizinde pozitif olur canım

Ya ben laboratuvar da çalışıyorum. Ayda en az iki defa kanda beta bakıyorum. Piskolojim bozuldu sonunda çıksn da bitsin diye sabır edemiyorum Az daha sabır bakalım
Bu kadar kafaya takıp, tüm hayatınızı bunun üzerine odaklarsanız daha çoook negatif görürsünüz.Kafayi rahatlattığınız an pozitif göreceksiniz.

Ya ben laboratuvar da çalışıyorum. Ayda en az iki defa kanda beta bakıyorum. Piskolojim bozuldu sonunda çıksn da bitsin diye sabır edemiyorum Az daha sabır bakalım
Bu şekilde hiç geçmez ki canım çok düşünmemeye çalış bı bakmışsın hamilesin inşallah

Bu kadar kafaya takıp, tüm hayatınızı bunun üzerine odaklarsanız daha çoook negatif görürsünüz.Kafayi rahatlattığınız an pozitif göreceksiniz.
Herkes sizin kadar şanslı olamıyor malasef evet kafaya takılmaması lazım bizde biliyoruz ama bazen uygulamada sıkıntı yasayabiliyoruz

Kesinlikle katiliyorun bu kadar ustune dusup testler yaparsaniz zaten stresten olmuyor. Ne zaman rahata eriyorsunuz artik test yapmiyorsunuz ozaman hamile kaliyorsinuz

Herkes sizin kadar şanslı olamıyor malasef evet kafaya takılmaması lazım bizde biliyoruz ama bazen uygulamada sıkıntı yasayabiliyoruz
Şanslı falan değilim.Zamanında ben de çok kafaya takıyordum.Tecrube ile sabit yani.Ne zaman rahat bıraktım kendimi,o zaman herşey değişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…