pko lu musunuz merak ettim..
yok sanırım dr. bundan bahsetmedi
çok üzgünüm çocuk düşündüğümüz ay menapoza girdiğimi öğrendim.fsh 75 .ancak prof.ile görüştm muayene etti herşeyin normal olduğunu cyclo kullan adet olunca tekrar hormon teti yaptır o zaman konuşalım ama kendine göre stresten dedi fakat bana menapoz dediklerinde daha çok stesli oldum 1 haftadır builacı kullanıyorum bakalım ne olcak.allahtan hayırlısını diliyorum..bu arada 32 yaşındayım.
bende doktora bebek için gittiğimde aynı konuyla karşılaştım 36 yaşındayım menepoz başlangıcı ded, fsh çok yüksek çıkmış .yaklaşık 7 aydır adet düzensizliğim var .bebek için tüp bebek uygulaması gerek dediüzüldüm ve gitmedim . arkdaşlardan ve sitelerden adet düzenleme çareleri aradım yaklaşık 45 gündür sancım çok var ama adet olamıyordum civan perçemi diye bir bitki aldım aktardan iki gün önce başladım ve bugün regl oldum :) bu kürü uyguladıkltan sonra soğan kürü uygulayıp adet düzene girdikten sonra incir kürü uygulıycam . bir arkadaşımın tanıdığıda aynı bizim gibiymiş bu kürleri yapmış şimdi 5 aylık hamile :))) darısı bize
ne kadar süredir böyle peki papatya .. acaba bendemi umudumu kesiyim
anladığım kadarıyla kürler bırakıldığında adet yine geçikiyor .
amh testi yaptırmanızı tavsiye ediyorum yumurta rezervenizi en net göstren testtir.benm mallasef ki oda kötü çıktı.
tamam cnm tşkler . bu civan perçemine iki gün önce başladım regl oldum bugün ne kadar süre kullanıcam . sanrım hamile kalındığında düşüğe neden olabiliyormuş bilgin varmı hayye
evet 12 gün kulanılacak sanırım yani yumurtlama tarihinden sonra kulanmamalısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?