Doğuma Hazırlık ERKEN MENOPOZ

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

290919

Üye
Kayıtlı Üye
6 Eylül 2022
13
2
6
27
Genç yaşta erken menopoz teşhisi olup hamile kalan var mı. Ve ne kullandınız

Bana yumurtalıklarınla senin kemik yaşın uyuşmuyor diyorlar canım genetik faktörlü erken menopoz damgasını vurdular 😑
Hadi ya çok üzüldüm.Peki menopoz geciktirici hormon ilaçları var doktorlar onları önermedi mi hiç?

Hormanlar verilebiliyor. Ben de erken girenlerdenim. iki çocuğum olduğu için doğal sürece bıraktı doktor. Adet olmam için bir ilaç verdi sadece

Merhaba bende erken menopoz hastasıyım Allah uzun ömür versin annemden yadigar 😭 34 yaşında girdim ve şuan 39 yaşındayım her tedavisi gördüm CLİMEN kullandım ama onunla kanser riski çok yüksek şuan biyoeşdeğer hormon tedavisi görüyorum biest 0.25 ml jel kullanıyorum kol ve bacak içlerine sürülüyor adetin 14. İle 24 . Günleri arası PROGESTAN kullanıyorum yeni başladım arada sıcak basması asabiyet vs oluyor ama genel anlamda iyiyim Biest kremi eczaneler hazırlıyor ama pahalı bir krem yurt dışından çok ucuz rakamlara gerilebiliyormuş tanıdıklarınız varsa danışabilirsiniz

Back
X