Menopoz Erken Menopozla İlgili Doktor Tavsiyesi

Menopoz nedir ? Belirtileri ve menopoz süreci hakkında paylaşımlar

thegonia

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2010
15
0
36
İstanbul
Arkadaşlar daha 27 yaşındayım ve adetlerim kesiliyor :( annemde de aynı şekilde olmuş ve 32 yaşında menopoza girmiş. Ben daha evli bile değilim :( Bu konuda şikayeti olup da gittiği doktordan memnun kalan arkadaşlar varsa lütfen yardım edin. Tavsiyelerinizi bekliyorum.. :(

cnm malesef bende 24 yaşındayım 2yıldır doktor doktor geziyoruz şehir şehir ama bekar olduğumuz için yapılacak bırsey yok dıyor karsındakı doktor her seferınde:((bıran once ewlenıp en azından tup bebek deneyebılırız dıyor ve çok acı bı durum sevdiğim adama göz göre göre nasıl yaparım bunu diyorsun ya çocuğum olmassa diyorsun arkasından depresyonlar gelıyor cokzor bır donem.allah yardımcımız olsun hayırlısıyla hayırlı ewltlar nasıp etsın bızlere.senin hormon tahlillerin yapıldımı adetin 2.günü sonuçların nasıl?

Arkadaşlar daha 27 yaşındayım ve adetlerim kesiliyor :( annemde de aynı şekilde olmuş ve 32 yaşında menopoza girmiş. Ben daha evli bile değilim :( Bu konuda şikayeti olup da gittiği doktordan memnun kalan arkadaşlar varsa lütfen yardım edin. Tavsiyelerinizi bekliyorum.. :(

Doktora git durma hadi !! :( Simdiden g.o

Back
X