Erken mi sizce?

nrgl12mrt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Temmuz 2025
75
18
3
26
Reglim 19 Kasım gösteriyor bugün ilk idrarla test yaptım negatif geldi ovülasyon ile takip ettim 31-1-3-5 ilişki günleri yumurtlamadan sonra ciddi kasık ağrıları bacak ağrısı ve bel ağrısı çektim hala ara ara oluyor 9 aydır deniyoruz testlerimiz temiz çıktı acaba testi erken mi yaptım

Eklentiler

• IMG_5173.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 40
Bat gunumuz aynı canım . Dayanamayıp bende yapıyorum ama daha Dpo 8 deyım aslında varsa bıle çıkmayacağını bılıyorum yıne de bır umut ıste . Bende yaptım bugün negatıf . Bu arada bende 9 aydır denıyorum

ekstra bir şey kullanıyor musunuz acaba çatlatma iğnesi yaptırsam mı diye düşüyorum

ekstra bir şey kullanıyor musunuz acaba çatlatma iğnesi yaptırsam mı diye düşüyorum
Klomen kullandım ama başka bır doktora gıttım bır daha kı adetınde gel gebelık oluşmazsa letu ve çatlatma ıgnesıne başlayalım dedı . Ona gıdecegım adet olursam . Ama keşke olmasam

Klomen kullandım ama başka bır doktora gıttım bır daha kı adetınde gel gebelık oluşmazsa letu ve çatlatma ıgnesıne başlayalım dedı . Ona gıdecegım adet olursam . Ama keşke olmasam
Benim doktorum herhangi bir şey önermedi vitamin bile mevcutta olan folikasiti kullan yeter dedi şimdi olmazsa devlette bir doktora gideceğim

Bir de yaptığım test awox flaş tutunca ikinci çizgiyi görüyorum ilk kez daha önce yaşadın mı

Bir de yaptığım test awox flaş tutunca ikinci çizgiyi görüyorum ilk kez daha önce yaşadın mı
Testı açarsan kuruma cızgısı bırakıyor ama sonra gecıyor . Ama pembe pozıtıf Çızgı asla çıkarmıyor sılık bıle olsa . Testı at bakayım

Testı açarsan kuruma cızgısı bırakıyor ama sonra gecıyor . Ama pembe pozıtıf Çızgı asla çıkarmıyor sılık bıle olsa . Testı at bakayım
Fotoğrafta çıkmıyor flaşı yan tutunca gördüm ilk kez 2 gün önce yaptığım testi açıp baktım onda yok

Dpo kactaydın canım adetıne kaç gün var
Test verdim acaba mı diye kafayı yiyeceğime ve negatifi gördüm bu sefer gerçekten çok üzüldüm testler normal eşiminde normal sadece hsg çektirmedim henüz erken olduğunu düşünerek ne yapacağımı şaşırdım gerçekten

Çok erken daha, yerleşme yeni olnuştur. Yerleşmeden 1-2 gün sonra kanda, kandan 1-2 gün sonra idrarda belli olur diyor Chatgbt. Benim de aynı bat tarihim ben de yaptım test, heyecanlanıyoruz ama erken olduğunu da çok iyi biliyoruz

Bızde de hersey normal bende bı hsg cektırmedım . Doktor şişlik görmüyorum sımdılık bekle cektırme dedı .

Bu arada negatıf çıkmasına üzülmek ıcın erken .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…