Bat gunumuz aynı canım . Dayanamayıp bende yapıyorum ama daha Dpo 8 deyım aslında varsa bıle çıkmayacağını bılıyorum yıne de bır umut ıste . Bende yaptım bugün negatıf . Bu arada bende 9 aydır denıyoru
ekstra bir şey kullanıyor musunuz acaba çatlatma iğnesi yaptırsam mı diye düşüyorumBat gunumuz aynı canım . Dayanamayıp bende yapıyorum ama daha Dpo 8 deyım aslında varsa bıle çıkmayacağını bılıyorum yıne de bır umut ıste . Bende yaptım bugün negatıf . Bu arada bende 9 aydır denıyorum
Klomen kullandım ama başka bır doktora gıttım bır daha kı adetınde gel gebelık oluşmazsa letu ve çatlatma ıgnesıne başlayalım dedı . Ona gıdecegım adet olursam . Ama keşke olmasamekstra bir şey kullanıyor musunuz acaba çatlatma iğnesi yaptırsam mı diye düşüyorum
Benim doktorum herhangi bir şey önermedi vitamin bile mevcutta olan folikasiti kullan yeter dedi şimdi olmazsa devlette bir doktora gideceğimKlomen kullandım ama başka bır doktora gıttım bır daha kı adetınde gel gebelık oluşmazsa letu ve çatlatma ıgnesıne başlayalım dedı . Ona gıdecegım adet olursam . Ama keşke olmasam
Bir de yaptığım test awox flaş tutunca ikinci çizgiyi görüyorum ilk kez daha önce yaşadın mıKlomen kullandım ama başka bır doktora gıttım bır daha kı adetınde gel gebelık oluşmazsa letu ve çatlatma ıgnesıne başlayalım dedı . Ona gıdecegım adet olursam . Ama keşke olmasam
Testı açarsan kuruma cızgısı bırakıyor ama sonra gecıyor . Ama pembe pozıtıf Çızgı asla çıkarmıyor sılık bıle olsa . Testı at bakayımBir de yaptığım test awox flaş tutunca ikinci çizgiyi görüyorum ilk kez daha önce yaşadın mı
Fotoğrafta çıkmıyor flaşı yan tutunca gördüm ilk kez 2 gün önce yaptığım testi açıp baktım onda yokTestı açarsan kuruma cızgısı bırakıyor ama sonra gecıyor . Ama pembe pozıtıf Çızgı asla çıkarmıyor sılık bıle olsa . Testı at bakayım
Dpo kactaydın canım adetıne kaç gün varFotoğrafta çıkmıyor flaşı yan tutunca gördüm ilk kez 2 gün önce yaptığım testi açıp baktım onda yok
Test verdim acaba mı diye kafayı yiyeceğime ve negatifi gördüm bu sefer gerçekten çok üzüldüm testler normal eşiminde normal sadece hsg çektirmedim henüz erken olduğunu düşünerek ne yapacağımı şaşırdım gerçektenDpo kactaydın canım adetıne kaç gün var
Çok erken daha, yerleşme yeni olnuştur. Yerleşmeden 1-2 gün sonra kanda, kandan 1-2 gün sonra idrarda belli olur diyor Chatgbt. Benim de aynı bat tarihim ben de yaptım test, heyecanlanıyoruz ama erken olduğunu da çok iyi biliyoruzReglim 19 Kasım gösteriyor bugün ilk idrarla test yaptım negatif geldi ovülasyon ile takip ettim 31-1-3-5 ilişki günleri yumurtlamadan sonra ciddi kasık ağrıları bacak ağrısı ve bel ağrısı çektim hala ara ara oluyor 9 aydır deniyoruz testlerimiz temiz çıktı acaba testi erken mi yaptım
Bızde de hersey normal bende bı hsg cektırmedım . Doktor şişlik görmüyorum sımdılık bekle cektırme dedı .Test verdim acaba mı diye kafayı yiyeceğime ve negatifi gördüm bu sefer gerçekten çok üzüldüm testler normal eşiminde normal sadece hsg çektirmedim henüz erken olduğunu düşünerek ne yapacağımı şaşırdım gerçekten
Bu arada negatıf çıkmasına üzülmek ıcın erken .Test verdim acaba mı diye kafayı yiyeceğime ve negatifi gördüm bu sefer gerçekten çok üzüldüm testler normal eşiminde normal sadece hsg çektirmedim henüz erken olduğunu düşünerek ne yapacağımı şaşırdım gerçekten
Mesajları okumadınız sanırımnegatif görünüyor canım
Öyle mi dersinBu arada negatıf çıkmasına üzülmek ıcın erken .
Evet canım zaten Sımdı varsasa çıkmaz kı . Ben de yapıyorum ama boşa yaptığımı bılıyorumÖyle mi dersin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?